ALAÇAM’DA 3.000 KİŞİ LATİF DOĞAN’LA COŞTU

ALAÇAM’DA 3.000 KİŞİ LATİF DOĞAN’LA COŞTU

Alaçam Belediyesi 5. Sünnet Şöleninde Latif Doğan Rüzgarı Esti. Alaçam Belediyesi 50 Çocuğu Sünnet Ettirdi.

A+A-

Alaçam Belediyesi tarafından düzenlenen 5.Geleneksel Sünnet Şöleni'nde sahne alan Fantezi Müziğin güçlü sesi Latif Doğan büyük ilgi gördü.

Alaçam Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konserde sunuculuğu Samsunlu Haydar Yüksel yaptı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Programda ilk olarak sahnelerin hanımefendi sanatçısı Sebile Can sahne aldı. Okuduğu şarkı ve türkülerle şölene katılanlara hoşça vakit geçirdi.

Alaçam Geyikkoşan Güreş Ağası İşadamı Hasan ASAN’ın torunu Ömer Ateş elinde oyuncak gitarı ile şenliğin maskotu oldu.

SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı’nın gönderdiği başarı dilekleri ile dolu mesaj alkış topladı.

Programın ilerleyen saatlerinde Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar 10.Yıl Marşı ve Havai Fişekler altında sahneye çıkarak bir konuşma yaptı.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, belediyenin halka hizmet adına önemli projelere imza attığını belirterek belgeler ile konuştu, belediye olarak zorunlu hizmetlerin yanı sıra vatandaşlara yönelik sosyal etkinliklerle hizmet etmek için de çaba sarf ettiklerini söyledi. Siz değerli Alaçamlı hemşerilerime beyefendi değil, hizmetkarınız olmaya çalıştım. Biz laf olsun diye konuşmayız. Biz laf üretmek için değil, iş üretmek için çalışıyoruz. Alaçam İlçesinde dedikodu mekanizmasına meydan vermeyeceğiz. Bizler Değişimin Öncüsü, Alaçamın Öncüsü olmaya yemin ettik.  Bu yıl 50 çocuğumuzu sünnet ettirerek delikanlılığa adım attırdık.’’dedi.

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ise birlik ve beraberlik konusunda konuştu. Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’ın yaptığı başarılar ve projeler için takdirlerini sundu.

Konuşmadan sonra şenliğe katkıda bulunanlara plaket takdim töreni yapıldı.

Gecede havai fişekler,konfetiler,meşaleler  içerisinde sahneye çıkan fantezi müziğin gülcü sesi Latif Doğan 2 saat sahnede kalarak sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

Sünnet Şöleni AKS TV tarafından canlı yayınlanarak şenliğe katılamayan Alaçam ve Bölge halkına memleket özlemini gidermiş oldu.

 Doğan şölene katılanları hem duygulandırdı, hem ağlattı, hem de oynattı. Toplam 50 çocuğun sünnet edildiği şölende vatandaşlar Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’a övgü dolu sözler söyledi. Vatandaşlar , “Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar Beyden Allah razı olsun. Her sene bu tür etkinliği yapıyor, mağdur olan aileler çocuklarını burada sünnet ettiriyor. Akşam olduğunda ünlü sanatçılar burada bizlere konser veriyor ve bizlerde bütün günün yorgunluğunu ailelerimizle birlikte burada atıyoruz.” dediler.

Sünnet şölenine MHP Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, MHP Samsun İl başkanı Şaban KILIÇ, Alaçam Geyikkoşan Güreş Ağası İşadamı Hasan ASAN, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR, Samsun Medicana Hastanesi Başhekimi Dr. Ferhat GÜNAYDIN,SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Nail Önder , İstanbul Esenler Alaçamlılar Derneği Başkanı Bayram Baş ve Yönetimi, İstanbul Gazi Osmanpaşa Samsunlular Derneği Başkanı Şenol Saka, İstanbul Arnavutköy Samsunlular Derneği Başkanı Nural Parlak,Dağıstanlı Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Yılmaz,  ve çok sayıda davetli ile Alaçamlı müziksever vatandaşlar katıldı.

dsc_0023.20130818130306.jpgdscf6646.jpgdscf6708.jpgdscf6719.20130818130337.jpgdscf6752.jpgdscf6760.jpgdscf6763.jpgdscf6785.jpgdscf6790.jpgdscf6803.20130818130441.jpgdscf6806.jpgdscf6807.20130818130504.jpgdscf6823.20130818130515.jpgdscf6832.jpgdscf6837.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.