Alaçam ve Yakakent meydanları açılıyor

Alaçam ve Yakakent meydanları açılıyor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde yapılmış olan ve halkın kullanımına sunulan hizmetleri yapılacak olan toplu açılış töreni öncesi yerinde inceledi.

A+A-

1.5 YILDA DEV YATIRIMLAR HAYATA GEÇTİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaçam ve Yakakent ilçelerinde yapılan yatırımlar için toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın da katılacağı toplu açılışta, BSK ve beton yol çalışması yapılan 22 mahalle, içme suyu hattı döşenen 17 mahalle, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşenen 4 mahalle ile kapalı spor salonunun toplu açılış töreni yapılacak.

YILMAZ:"KÖYLERİMİZİN İÇİ PIRIL PIRIL"
Yarın yapılacak olan toplu açılış töreni öncesi çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tüm Samsun halkını açılışa davet ederek, "Biz halkımıza hizmet için yola çıktık. Gece demedik gündüz demedik bu şehir için daha fazla ne yapabiliriz diyerek çalıştık. 30 Mart'tan bu yana birçok yatırımı hayata geçirdik. Özellikle ilçelerimizde yaptığımız yatırımlarla birçok yerimizin çehresini değiştirdik. Şimdi köylerimizin içi pırıl pırıl. Çalışmalarımızda hiç gaz kesmedik. Bundan sonra da aynı tempoyla çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.