ALAÇAM VE YAKAKENT İSTİŞARE TOPLANTILARI

ALAÇAM VE YAKAKENT İSTİŞARE TOPLANTILARI

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde ortaklaşa organize ettiği istişare toplantıları, Alaçam ve Yakakent'te gerçekleştirildi.

A+A-

AK Parti istişare toplantıları Alaçam ve Yakakent ilçeleri ile devam etti. Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, bazı il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, il ve belediye meclis üyeleri, İl Özel İdaresi yetkilileri katıldı.
AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu, farklı meselelerle uğraşmak yerine halkın derdine çare bulmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını belirten AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, " ‘İşimiz hizmet, gücümüz millet’ anlayışıyla hareket ediyor çalışmalarımızı bu anlamda yürütüyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte maddi imkanı, dolayısıyla her türlü donanımı arttırılan belediyelerin kendilerine devredilen İl Özel İdare varlığıyla daha da zengin hizmet imkanlarına kavuşması doğaldır. Bu durumda hizmetin uzmanlığa sahip birimlerce görülmesi kalitenin arttırılmasında büyük rol oynayacaktır. İmkanların ve uzmanların birleştirilmesi, hızlı hizmet imkanına kavuşmayı sağlayacağı gibi, hizmet bütünlüğü açısından da insanımızın lehine bir durum ortaya çıkaracaktır. Bulundukları yerlerde güzel çalışmalar yapan AK belediyecilik anlayışı, yeni dönemde de hizmetleriyle hayat kalitesinin daha fazla yükseltilmesine yol açacaktır" dedi.
Amaçlarının hizmet olduğunu, boşa harcayacak zamanlarının bulunmadığını, insanlara faydalı olabilecek çalışmalarla uğraştıklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, "Bafra ilçemizle başlattığımız toplantılarımızın bir yenisini daha Alaçam ve Yakakent'te gerçekleştiriyoruz. Seçimden sonraki gün 31 Mart sabahını şimdiden planlamamız gerekiyor. Amacımız hizmet, boşa harcayacak zamanımız yok. İnsanlara faydalı olabilecek işlerle uğraşıyoruz. Yatırım programlarını belirlemek üzere aylık toplantılar da yapacağız fakat bunun öncesindeki hazırlıkları, çalışmaları, yapılması planlanan projeleri konuşup tartışıp istişare etmemiz gerekiyor. Sizlerden de görüş alıp ilçemiz için daha ne gibi hizmetler yapabiliriz bunun düşüncesiyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

20131213aw000643_01.jpg20131213aw000643_02.jpg20131213aw000643_03.jpg20131213aw000643_04.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.