Alaçam Şirinköyde Yayla Şenliği Yapıldı

Alaçam Şirinköyde Yayla Şenliği Yapıldı

Alaçam Şirinköyde Yayla Şenliği Yapıldı Alaçam Şirinköy Muhtarlığı tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Yayla Şenliklerine ilgi oldukça fazlaydı.

A+A-

Programın açılış konuşmasını yapan Şirinköy Muhtarı Dursun Ali CEYLAN, Bu yıl bircisin düzenlediğimiz Şirinköy Dürtmey yayla şenliklerine katılan uzaktan ve yakından gelen misafirlerimize teşekkür etti. Bu yıl birincisini düzenlediğimiz yayla şenliğimizi bundan sonraki yıllarda da devam ettireceklerini elimizden geldiği kadar geleneklerimizi ve göreneklerimizi yaşatmak birlik ve baraberliğimizi sağlamak için bu tür organizasyonların bizim gibi muhtar arkadaşların bu tür organizasyonları yapması gerektiğini ifade etti.

Sıcak ve soğuğun bir arada olduğu Dürtmen yaylasında zaman zaman rüzgâr esmesi ile toz bulutları oluştu. Şenlik havasında geçen şirinköy dürtmen yayla şenliklerine gelen vatandaşlar gün boyunca güreş seyrederek ve açılan tezgâhlardan alış veriş yaparak zamanlarını geçirdiler.

Programa, Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ, MHP Samsun İl Başkanı Şabın KILIÇ, Belediye Başkanı İlyas ACAR, MHP İlçe Başkanı Ersin KICIR, CHP İlçe Başkanı Rasim ŞAHİN, Muhtarlar Derneği Başkanı Nail ER, Köy Muhtarları ve çok sayıda çevre köylerden katılan vatandaşlar günün keyfini çıkardılar. Güreşlerde keşkek Ağalığını Osman ANLIAÇIK, Güreş Ağalığını ise Şükrü CEYLAN aldı. Şirinköy Muhtarı Dursun Ali CEYLAN tarafından PTT Genel Müdürü Osman TURAL’a, Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ’ye Belediye Başkanı İlyas ACAR’a Jandarma Bölük Komutanı Duran VURANOK’a ve Geçtiğimiz günlerde vefat eden Etyemez Köyü Muhtarı ve Ziraat Odası Başkanı Vedat ANARAT’ın anısına birer teşekkür PLAKETİ verdi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.