Alaçam Pazar Yeri İnşaatı Başladı

Alaçam Pazar Yeri İnşaatı Başladı

31 Temmuz 2012 tarihinde yer teslimi yapılan Pazar yerini alan Boyut İnşaat hiç zaman kaybetmeden ve mevsim şartlarından etkilenmeden çalışmalarına başladı.

A+A-

 

31 Temmuz 2012 tarihinde Alaçam Belediye Başkanlığında Protokol imzalanarak işi alan Boyut İnşaat firması ile anlaşma sağlandı.

           

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, İlçemizde eksikliği hissedilen Kapalı Pazar Yeri ve Otopark için çalışmaların startını verdi.

 

Başkan ACAR, Karadeniz’in Kırk Pınarı olan Güzel Alaçam’ımızın en modern kapalı Pazar yerinin projesini pazarcı esnafına anlattı. 9.000 m2 alan betonlanıp, üzerine 49 adet dükkan yapılacak ve en kısa süre içerisinde bitirilip hizmete açacaklarını belirtti.

Başkan ACAR, “Kapalı Pazaryeri Alaçam için gerçektende çok önemli ve acilen giderilmesi gereken bir ihtiyaçtı. Bu konuda Belediyemizin yaptığı çalışmalardan pazarcı esnafı için en önemlisi. Yapılacak olan yeni Pazar yeri Otopark ile eski görüntüyü ortadan kaldırarak ilçede Çarşamba günleri kurulan halk pazarının diğer günlerinde araba sahiplerine otopark hizmeti verecek.  Pazaryeri inşaatı en kısa zamanda tamamlanacak. Pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız yağmurdan, kardan ve çamurdan koruyacak olan yeni alan, temizliğinin yapılması ve düzeninin sağlanması açısından da büyük kolaylık sağlayacak.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.