Alaçam MHPliler İftar Yemeğinde Buluştu

Alaçam MHP'liler İftar Yemeğinde Buluştu

Birçok partilinin katıldığı iftar yemeği eski ve yeni partilileri de bir araya getirirken farklı görüşlerden partililerde iftar yemeğinde buluştular.

A+A-

 

İftar yemeğine, MHP Samsun İl Başkanı Şaban KILIÇ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ve Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyesi Cumhur KAYA, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin ACAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yakakent MHP İlçe Başkanı Av. Erol APAYDIN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 19 Mayıs İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun Medikana Hastanesi Başhekimi Dr. Ferhat GÜNAYDIN, Bafra Belediyesi Eski Başkanı Hasan ASLAN, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR ve Yönetim Kurulu Üyeleri partililer, sivil toplum kuruluşu başkanları ve kalabalık halk katıldı.

 Dualarla başlayan iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR, Kutsal Ramazan ayında burada bulunanlarla bir arada olmak bizlere mutluluk vermiştir, Partililerin buluştuğu iftar yemeğinin birlik ve beraberlik açısından büyük önem taşıdığını belirterek, Ramazan ayı dirliğin, birliğin, toparlanmanın, ibadetin en güzel olduğu zaman olduğunu söyledi. KICIR,  Alaçam İlçe Teşkilatı olarak burada bulunan vatandaşlarla bir arada olmanın son dere mutlu olduğunu dile getirdi.

Ramazan'ın ruhaniyetinden vatandaşların yararlanması arzusunda olduklarını belirten KICIR, şunları söyledi: "Vatandaşlarımızın bu ulvi aydan en güzel şekilde yararlanmalarını, dualarının, niyazlarının kabul olmasını Cenabı Allah'tan diliyorum. Gerçekten bu ay dirliğin, birliğin, toparlanmanın, ibadetin en güzel olduğu bir zaman. Dolayısıyla bugün burada bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iftar yemeğinin vatandaşların birleşmesi, bütünleşmesi içinde bir vesile oldu." dedi.

İftar yemeğinin ardından Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR, misafirlerine teşekkür ederek davetlileri uğurladı.

kaynak:alacam55.com

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.