Alaçam Kaymakamından Yılbaşı Gecesi Ziyaret

Alaçam Kaymakamından Yılbaşı Gecesi Ziyaret

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN İlçe Devlet Hastanesini ziyaret eden Hastane Baştabibi Radi ŞEN ve Hastane personeline yeni yıl dileklerinde bulundu.

A+A-

 Hasta odalarını ziyaret ederek hastalarla sohbet etti. 2019 yılında sağlıklı bir hayat dileklerinde bulundu.Daha sonra  İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Kenan BIYIK ve değerli mesai arkadaşlarına yeni yıl akşamında, görevleri başında Halkımızın güvenliğini en iyi şekilde sağladıkları için teşekkür etti.2019 yılının huzurlu ve mutlu, birlik beraberlik içerisinde geçmesi dileklerinde bulundu.
Sonra; İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Kaymakam Fikret ZAMAN, İlçe Jandarma Komutanı Samet KURUÇELİK ve değerli Jandarma personeline yeni yıl dileklerinde bulundu.İlerleyen saatlerde halkla buluşan Kaymakam Fikret ZAMAN, halkımızın 2019 yılından beklentileri hakkında sohbet’te bulundu ve yeni yıl dileklerini iletti.

alacam-kaymakamindan-yilbasi-gecesi-ziyaret-4.jpgalacam-kaymakamindan-yilbasi-gecesi-ziyaret-7.jpgalacam-kaymakamindan-yilbasi-gecesi-ziyaret-8.jpgalacam-kaymakamindan-yilbasi-gecesi-ziyaret-41.jpgalacam-kaymakamindan-yilbasi-gecesi-ziyaret-n.jpgalacam-kaymakamindan-yilbasi-gecesi-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.