Alaçam Kaymakamı Zaman Bafra Osb’de Ziyaretlerde Bulundu

Alaçam Kaymakamı Zaman Bafra Osb’de Ziyaretlerde Bulundu

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman Bafra OSB’de bulunan fabrikaları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

A+A-

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman Bafra OSB’de bulunan fabrikaları ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.
Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman Bafra OSB’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Kaymakam Zaman DAMSAN Şirketler Grubu ve Bafra Blue Denim Tekstil firmalarını ziyaret ederek yapılan çalışmaları ve üretilen ürünleri yerinde gördü.
Kaymakam Zaman’a  DAMSAN Şirketler Grubu ziyaretinde DAMSAN Şirketler Grubu Fabrika Müdürü Yıldıray Aydın ve Bafra Blue Denim Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tunç eşlik etti.
Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman’a DAMSAN Şirketler Grubu ziyaretinde Fabrika Müdürü Yıldıray Aydın bilgiler aktardı.
Aydın yaptığı açıklamada,’’ Damsan Makina Sanayi 1975 yılında kurulmuştur. Üretimine tarım aletleri ile başlayarak araç üzeri ekipmanlar ile devam etmiştir. İç piyasadaki ihtiyaçlar doğrultusunda endüstriyel uygulamalarla, taş kırma tesisleri, beton tünel kalıpları, beton santrali ekipman ve makinaları imalatı ile yükselişine devam etmiştir. Balık işleme tesislerindeki iç ve dış piyasadaki ihtiyaçlar doğrultusunda balık unu ,balık yağı ve balık yemi tesisleri ile makinaları kurmaktayız. Balık sektörüne vermiş olduğu önemi Irgat ve Irgat teşkilatları, matafora, mastika tertibatı, fishpump ve elekleri imalatını üretimine eklemiştir. Balıkçı gemileri imalatı ile beraber büyükbaş, kanatlı yemi fabrika kurulumu ve makinaların imalatı ile yatırımcının yanında olmayı sürdürmektedir.’’dedi.
Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman daha sonra DAMSAN Şirketler Grubunu ziyaret ederek yapılan çalışmaları ve ürünleri inceledi. Bafra ve Bölgesine, Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı DAMSAN Şirketler Grubunu tebrik etti.
DAMSAN Şirketler Grubu ziyareti ardından Bafra Blue Denim Tekstil Fabrikasını ziyaret eden Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman’ı fabrika girişinde Bafra Blue Denim Onursal Başkanı Fethi Tunç ve Bafra Blue Denim Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tunç karşıladı.
Kaymakam Zaman işçilerin arasına karışarak yaptıkları ürünleri yerinde inceledi.
Kaymakam Zaman’ın ziyareti esmasında Bafra Blue Denim Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra TSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tunç firma ile ilgili bilgiler aktardı.
Tunç açıklamasında,’’ Bafra Blue Denim Bafra merkezli büyük firmaların fason üretimini yapan bir tekstil fabrikasıdır. Tasarımlarınızı özenle sizin standartlarınızda üretip adresinize kadar olan bütün süreçle ilgileniyoruz.
Samsun - Bafra merkezli üretim fabrikamızda yaklaşık olarak 
350 'nin üzerinde personel çalışmaktadır. Tasarım, üretim , kesim ve paketleme departmanlarımızda ürünleriniz özen ile üretilmektedir.
NEDEN BAFRA BLUE DENİM?
Yüksek Kalitede Üretim * Ürünleriniz en az belirlediğiniz kalitede üretilir ve standartlar birebir uygulanır.
Paketleme * Üretiminiz zarar görmeyecek şekilde paketlenir ve belirlediğiniz adrese veya birime teslim edilir.
Kusursuz Üretim * Belirlediğiniz standartlarda üretiminiz minimum fire verecek şekilde üretilir.
Vizyonumuz; Ülkemiz genelinde koşulsuz müşteri memnuniyetini hedefleyerek sektörümüze artı değer kazandırmayı ilke edinmiş sektörün önde gelen firmalarından biri olabilmektir.
Misyonumuz; Bilişim teknolojisinin var olan satış öncesi ve sonrası hizmetini, geniş ürün yelpazesi ile güvenilir, etkin, uygun ekonomik koşullarda, rekabetçi fiyatlarla hızlı ve yaygın bir şekilde sunmak, sonuçlarını izlemek, devamlılığını sağlamak ve değerlendirmektir.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman’da Bafra ve Bölgesi için yaptığı çalışmaları her zaman örnek olan Bafra Blue Denim Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tunç ve Onursal Başkan Fethi Tunç’u tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.