Alaçam Jandarmadan Duyarlı davranış

Alaçam Jandarmadan Duyarlı davranış

Alaçam İlçe Jandarma Bölük Komutanlığının katkılarıyla sağlanan giyim,ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri Yoğunpelit İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

A+A-
 Öğrencilere yardım malzemelerinin dağıtım programına,Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp ÇAĞLAR,Alaçam Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat ŞENYURT,Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR,Cumhuriyet Savcısı Eyüp KARA,İlçe Milli eğitim Müdürü Sezai TURAL,İlçe Emniyet Müdür Vekili Erhan AKBULUT,Memur Sen Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Salih İLERİ,Belediye Meclis üyesi Hasan SAĞLIK,Yoğunpelit Mahallesi Muhtarı Mehmet ES,Yoğunpelit Mahallesi İmam Hatibi Abdullah PERİK ve mahalle sakinleri katıldı.

        İlçe Protokolü Yoğunpelit ilkokulu öğrencileri ile sobet ettiler,onların isteklerini ve geleceğe yönelik ne olmak istediklerini sordular,Minik öğrenciler ilk defa ilçe protokolünü okullarında gömekten onur duydular.Daha sonra giyim,ayakkabı ve kırtasiye malzemelerini aldıklarında çok memnun kaldılar ve gönderenlere çok teşekkür ettiler.
Kaynak:alacampsotası
alacam-jandarmadan-ornek-davrani2.jpgalacam-jandarmadan-ornek-davranis.jpgalacam-jandarmadan-ornek-davranis3.jpgalacam-jandarmadan-ornek-davranis7.jpgalacam-jandarmadan-ornek-davranis6.jpgalacam-jandarmadan-ornek-davranis4.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.