ALAÇAM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE SERHAT MURAT KARAGÖL ATANDI

ALAÇAM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE SERHAT MURAT KARAGÖL ATANDI

Alaçam milli Eğitim Müdürlüğünde Görev Değişimi.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığının İlçe Milli eğitim Müdürllerinin rotasyonu sonucunda Alaçam İlçe Milli Eğitim müdürlüğünde değişiklik yaşandı. Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü yürüten Sezai Tural bakanlık emriyle Eğitim Uzmanı olarak il milli eğitim müdürlüğü emrine atanırken  Alaçam İlçe milli Eğitim Müdürlüğüne Alaçam Öğretmenevi ASO Müdür Yardımcısı Serhat Murat KARAGÖL atandı. Serhat Murat Karagöl  30 mart 2022 tarihinde görevine başladı.

          Alaçam İlçe Milli eğitim Müdürü Serhat Murat Karagöl 1984 yılında Bafra'da doğdu.2007 yılında Gazi Üniversitesi, Gazi Eğitim Fakültesi

Lisans, Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Bafra Fener İlköğretim Okulun da ilk görevine Müdür Yetkili Öğretmen olarak başladı.

2013- 2018 tarihleri arasında  Alaçam Cumhuriyet İlkokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018  tarihinde  Alaçam Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

     2015 Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Ön Lisans Adalet bölümünü, 2014 Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Ens.

Yüksek Lisans, Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ve Eko. yüksek lisans yaptı,2021 yılında da Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ali Fuad BAŞGİL Hukuk Fakültesini bitirdi. 

     Görev yaptığı sivil toplum kuruluşları; MEMUR-SEN ve Eğitim Bir Sen(MEMUR-SEN Konfederasyonu-Eğitimciler Birliği Sendikası)

-Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) (2014-2018 )

 TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Bafra şubesi Yönetim Kurulu Üyesi (Basın Danışmanı) (2018-2019)

 MEMUR-SEN ve Eğitim Bir SEN (MEMUR-SEN Konfederasyonu-Eğitimciler Birliği Sendikası ) ilçe Başkanı (2018-

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.