Alaçam Genç İş Adamları Derneği’nden Başkan Acar'a ziyaret

Alaçam Genç İş Adamları Derneği’nden Başkan Acar'a ziyaret

Alaçam Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Yönetim Kurulu 7 Ocak perşembe günü yapılan toplantının ardından Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR’ ı makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

A+A-

Ziyarete ilçemizde ihtiyaç duyulan ve Alaçam Genç İş Adamları Derneği  (AGİAD) tarafından Avrupa Standartlarında yapılacak olan, hayvan kesimhanesi, et entegre tesisi ve kapalı hayvan pazarı hakkında istişarede bulundular.

Başkan Acar, Alaçamlı genç iş insanları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, ''Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Bu anlamda İlçemizin genç iş insanlarının bir arada bulunduğu Alaçam Genç İş Adamları Derneği'ni yakından takip ediyoruz. Alaçam Genç İş Adamları Derneği  (AGİAD) kurulduğu günden bugüne üyelerine ve ilçemize faydalı işler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde yapılacak olan yatırım ve projelere elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Alaçam Genç İş Adamları Derneği üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

whatsapp-image-2021-01-08-at-12-28-42.jpgwhatsapp-image-2021-01-08-at-12-28-42.jpegwhatsapp-image-2021-01-08-at-12-28-42-1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.