Alaçam Eğitim Bir-Sen'den 1000 Adet Maske Yardımı

Alaçam Eğitim Bir-Sen'den 1000 Adet Maske Yardımı

Alaçam Eğitim Bir-Sen üyeleri, yaşanan bu zorlu süreçte sağlık personeli başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarına 1000 adet maske yardımında bulundu.

A+A-

Ülkeye destek olmak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Alaçam Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Serhat Murat Karagöl, yardım eden herkese teşekkür etti. İhtiyacı karşılamak için 1000 adet daha sipariş ederek toplamda 200 adet yardım yaptıklarını belirtti. 

Başkan Karagöl, “Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkilemeye devam ederken, Türkiye'de yardımlaşma ve paylaşma anlamında çalışmalar yürütülüyor. Biz Memur-Sen olarak esas görevimiz, kamu çalışanlarının mağduriyetlerini gidermektir. Bu ülkenin bütün sathında yapısını oluşturmuş bir teşkilatız. Sağlık çalışanlarına ve kamu personeline elden geldiği kadar yardım yapıyoruz. Bunun çok büyük değeri var. Karagöl, Alaçam Eğitim Bir-Sen ailesi olarak hizmetini sürdüren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah yapılan yaralar ile milletin salgın hastalıklardan korunmasına vesile olacağız.” ifadelerini kullandı.alacam-egitim-bir-senden-1000-adet-maske-yardimi-1.jpgalacam-egitim-bir-senden-1000-adet-maske-yardimi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.