ALAÇAM BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİSİ

ALAÇAM BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİSİ

Alaçam  Belediyesi tarafından, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere  yardımı kolisi hazırlandı.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ;Korona virüs önlemleri kapsamında evlerinde kalmak zorunda kalan , maddi durumu iyi olmayan  ihtiyaç sahibi  vatandaşlarımıza gıda yardım  yapıyoruz. Gıda kolilerinin içinde bir ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor. 

Muhtarlarımız ile gerçekleştirdiğimiz istişareler sonucunda  ve belediye ekiplerimiz ve muhtarlarımız aracılığı  ile  belirlediğimiz vatandaşlarımıza erzak yardımı yapıyoruz. Yardım kolilerini muhtarlarımız ile  birlikte Belediye ekiplerimiz ile birlikte dağıtımını sağlıyoruz.Yüce Allah’ın izniyle bu sıkıntılı günlerin de üstesinden  birlik beraberlik için de geleceğiz inşallah, güzel günler yakındır, hep beraber bu tehlikeyi atlatacağız,  vatandaşlarımızdan ricamız zorunlu kalmadıkları sürece evlerinden çıkmamalarıdır,” dedi.

Gıda kolisi alan ihtiyaç sahipleri, Alaçam Belediyesinin yapmış olduğu bu destekten dolayı Belediye Başkanı İlyas ACAR’a teşekkür ettiler.

alacam-belediyesinden-ihtiyac-sahiplerine-yardim-kolisi-5.jpgalacam-belediyesinden-ihtiyac-sahiplerine-yardim-kolisi-3.jpgalacam-belediyesinden-ihtiyac-sahiplerine-yardim-kolisi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.