ALAÇAM  BELEDİYESİ AÇ KALAN SOKAK HAYVANLARINA UNUTMADI

ALAÇAM  BELEDİYESİ AÇ KALAN SOKAK HAYVANLARINA UNUTMADI

Kısa sürede küresel bir salgın haline gelen korona virüsü, sadece insanların yaşamını değil sokak hayvanlarının da hayatını olumsuz etkiledi.

A+A-

Bu zor günlerde sokak hayvanlarını unutmayan Alaçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hayvanların aç almaması için ilçe genelinde parklara ,bahçelere ve belirlenen noktalara  periyodik olarak  yem ve mama bırakıyor.

Alaçam Belediye Başkanı   İlyas ACAR, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok işletme geçici süreliğine kapatıldı ve hayvan sever vatandaşlarımız  gerekmedikçe dışarı çıkmıyor. Bu süreçte sokakta yaşayan dostlarımız  yem bulmakta sıkıntı çekiyor. Koronavirus tedbirleri kapsamına sokak hayvanlarını da dahil ettik. Besin kaynağı bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını düzenli olarak yemleme işlemine başladık. Çalışmalarımıza periyodik olarak devam edeceğiz hiç bir canlıyı mağdur etmeyeceğiz”, dedi.

alacam-belediyesi-ac-kalan-sokak-hayvanlarina-unutmadi.jpgalacam-belediyesi-ac-kalan-sokak-hayvanlarina-unutmadi-001.jpgalacam-belediyesi-ac-kalan-sokak-hayvanlarina-unutmadi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.