Alaçam Belediye Başkanı Acar'dan Müjde!

Alaçam Belediye Başkanı Acar'dan Müjde!

Samsun'un Alaçam ilçesine halı saha ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması için Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

A+A-

Ankara'da  bir dizi ziyaret gerçekleştiren Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanan protokol ile Alaçam'a
2 adet halı saha  ve 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu spor tesisi kazandırdı.

Başkan Acar, "Gençlerimize yeni spor alanları oluşturmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile imzaladığımız protokolün Alaçam’a hayırlı olmasını diliyorum. Seçim döneminde de vaatlerimizden biri olan bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu canı gönülden sizlerle paylaşmak isterim. Halı saha projeleri  Kızlan ve Yenice Mahallerimizde, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ise ilçe merkezimize yapılacaktır. Bu  tesislerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey olmak üzere, Gençlik ve Spor  Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU'na, Samsun Milletvekillerimiz Sayın Orhan KIRCALI ,Sayın Çiğdem KARAASLAN’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin BOZGEYİK'e Alaçam  halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

alacam.png

alacam-hali-saha.png

alacam-belediye-baskani-acardan-mujde.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.