Alaçam Bayramlaştı

Alaçam Bayramlaştı

Alaçam Kaymakamlığı ve Alaçam Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programı Şadibey Cami avlusunda Cuma namazı çıkışı yapıldı.

A+A-
Alaçam Kaymakamlığı ve Alaçam Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Selahatin Alkan, MHP İlçe Başkanı Ersin Gül,CHP İlçe Başkanı Fuat Canbaz, Belediye Meclis Üyeleri,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
 
Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ;’’Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa ve ülkemize mutluluk ve bereket getirmesi diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım’’.dedi
 
Mübarek Ramazan Bayramının çok güzel bir güne denk geldiğini belirten Başkan Uyar; ‘’Ramazan Bayramının ülkemize daha fazla huzur ve refah getirmesini diliyorum. Milli ve Dini bayramlar birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren, kırgınlıkları unutturup kardeşlik duygularını pekiştiren özel günler olduğunu dile getiren Başkan Uyar, protokol ve vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını bayramlarını kutladı. 
alacam-bayramlasti-3.jpgalacam-bayramlasti-7.jpgalacam-bayramlasti-11.jpgalacam-bayramlasti-44.jpgalacam-bayramlasti-55.jpgalacam-bayramlasti-88.jpgalacam-bayramlasti-456.jpgalacam-bayramlasti-b.jpgalacam-bayramlasti-dy.jpgalacam-bayramlasti-f.jpgalacam-bayramlasti-f.jpgalacam-bayramlasti-s.jpgalacam-bayramlasti,,.jpgalacam-bayramlasti1.jpgalacam-bayramlasti45+.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.