Alacaklarını Alamayan Esnaf Çareyi Böyle Aradı

Alacaklarını Alamayan Esnaf Çareyi Böyle Aradı

Ordu'nun Ünye ilçesinde kendisine borçlu olan müşterilerine cama astığı sitemli yazılarla tepki gösteren esnaf Fatih Demirel, "Ne zaman alacaklılarım borçlarını öder, o zaman yazıyı kaldıracağım" dedi.

A+A-

Ordu'nun Ünye İlçesi Kaledere Mahallesi'nde 5 yıldır nalbur dükkanı işleten 30 yaşındaki Fatih Demirel, camına astığı yazılarla adeta alacaklılarına veryansın etti.

"Veresiye defterimiz 30 bin liraya ulaştığından veresiye veremiyoruz. Eğer azalırsa ilerleyen zamanlarda bakarız" ve "Malım seni vereyim demi kötü olayım, vermeyeyim demi kötü olayım" şeklinde mesajları veren Demirel, borç defterinin kapanması için borçlulara seslendi.

FINDIK DEDİLER, GEÇTİ

Esnaf Fatih Demirel, "Herkese kapımızı açtıkça biz de açık çıkmaya başladı. Defterime baktığımda tek bir müşterim bana olan borcunu düşünmüyor. 'Fındık pahalansın ödeyeceğiz' dediler. Benimde borcum var ve ben ödemek için kendi fındığımı sattım. Ancak borcu olan hala fındık satacak ve borç ödemesi yapacaklar diye diye bizde beklemekten bıktık. Ben de herkes parasını getirsin diye böyle bir yola başvurdum. Zaten yazıyı astıktan sonra görenler içeri girmeye başlıyor. 'Yazıyı kaldır' diyenler oldu ancak kaldırmayacağım. Ne zaman bana alacaklılarım borçlarını öder o zaman yazıyı kaldıracağım" dedi.

Ümit GÜNGÖR/ ÜNYE

bafra55-net-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum