AKSOY VE DURHAT AİLELERİN MUTLU GÜNÜ

AKSOY VE DURHAT AİLELERİN MUTLU GÜNÜ

Ayşe ve Bafra TSO Eski Başkanı ,

A+A-
  İşadamı Rızvan Aksoy’un biricik kızları Samsun Bakım Merkezinde Psikolog olarak Görev yapan Nazmiye Özlem ile Ümmiye ve Samsun Namık Kemal Lisesinde Din Dersi Öğretmeni olan Hamit Durhat’ın değerli evlatları Kuveyt Türk Bankası Samsun Şubesinde Bireysel ve İşletme Bankacılığı Satış Uzmanı Fatih Canik Kültür Merkezi Çırağan Düğün Salonunda yapılan muhteşem nikâh merasimi ile mutluluk dolu yıllar için imza attılar.Canik Kültür Merkezi Çırağan Düğün Salonuna  ışıltılı yıllar dileği ile meşaleler, konfetiler, alkışlar içerisinde yerlerini aldılar.İlk danslarını eden genç çiftler daha sonra yerlerine oturdular.
Nikah Merasimine geçildi. 
Nikahı Canik Belediye Başkanı Osman Genç kıyarken, şahitliklerini ise Bafra Belediyesi Başkanı Zihni Şahin, ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ve damat ve gelinin arkadaşları yaptı.
ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı’nın vefa örneği göstererek aynı gün içinde uçakla İstanbul’dan Samsun’a gelip merasime katılıp aynı akşam da uçakla geri dönmesi takdirle karşılandı.
Nikah Merasiminde bir konuşma yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç,’’Adama sormuşlar. Nerelisin. O da cevap vermiş. Daha evlenmedim ki. İşte bende damatımıza söylüyorum ki. Sen Bafra’da kız aldın. Bafralı oldun. Benim eşim de Bafralı. Bende Bafralı sayılırım. Ben Bafra’yı ve Bafralıları çok seviyorum. 
Aksoy ve Durhat ,her iki aileye de mutluluklar diliyorum. Artık akrabalar genişledi, aileleriniz genişledi. İnşallah bu güzel evlilikten, kurulan bu güzel yuvadan güzel çocuklar olsun. Ailenize, vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirin. Birbirinize samimi olun. Allah hepinize, hepimize, milletimize böyle güzel günler, güzel anlar yaşatsın.’’dedi.
Bafra Belediye Başkanı ise Nikah Cüzdanını vermeden önce bir konuşma yaptı,’’ İnşallah gelecek nesillerimizi sağlam zeminde, inşallah en iyi şekliyle, inançlı, bilgili yetiştirmek suretiyle geleceğimizi onlara emanet edeceğiz. Sizleri tanıyorum, biliyorum, aileleriniz arkadaşlarım. Dolayısıyla sizlerden meydana gelecek olan nesil de artık bizim de gözlerimizin arkada kalmayacağı bir gelecek olacaktır. Tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki gencin kuracakları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve aileleri için hayırlar getirmesini diliyoruz, Türk kültüründe erkeğin evin reisliğini temsil ettiğini, ancak yuvayı da dişi kuşun yapar. Dişi kuş olmadan yuva tamamlanmaz. Biz kendi kültürümüzün bir sonucu olarak eğer evlilik cüzdanını evde birine emanet etmek istiyorsak, şüphesiz bunu bayana emanet etmekteyiz. Her iki aileye de hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.’’diyerek nikah cüzdanını geline sundu.
Nikah merasimin ardında pasta kesimine geçildi.
Burada genç çiftler hayatlarının tatlılık içinde geçmesi amacıyla pastalarını kestiler ve birbirlerine sundular.
Canik Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Trabzon Yöresi sürpriz yaparak bir gösteri sundular. Harika oyunları ile davetlilerden bol alkış aldılar.
Takı töreninde ise her iki tarafın sevenleri, davetlileri uzun kuyruklar oluşturarak takılarını taktılar.
Ayşe Aksoy ve Bafra TSO Eski Başkanı , İşadamı Rızvan Aksoy ile Ümmiye Durhat ve Samsun Namık Kemal Lisesinde Din Dersi Öğretmeni olan Hamit Durhat’ın çocuklarının mutlu günlerinde oldukça duygulu oldukları gözlendi. Ayrıca her iki aile,’’Düğüne katılan, katılamayıp ta telefonlarla, telgraflarla, çiçeklerle hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlarına sonsuz teşekkürlerini.’’ilettiler.
Nikah Merasimine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin , Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, ASTAŞ JUKİ Samsun Bölge Koordinatörü Selçuk Aşcı, ASTAŞ JUKİ Yönetim Kurulu Üyesi Oral Aşcı, Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar,  Bafra Belediyesi Eski Başkanı Hasan Aslan, Bafra TSO Bir Önceki Dönem Başkanı Recep Durgun, Türk Eğitim-Sen Samsun Şube Başkanı Levent Kuruoğlu, DYP Bafra İlçe Başkanı Ufuk Saral, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Samsun Bakım Merkezi Kurucu Müdürü,75.Yıl Bafra Huzurevi Eski Müdürü Ömer Faruk Keşkül, Siyasi Parti Temsilcileri, Kuveyt Türk Bankası Samsun Şubesi Yetkilileri ve Personeli, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Personeli, Okul Müdürleri, Orta Karadeniz Gazeteciler Başkanı Bilal Murtezaoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Belde Belediye Başkanları, BASİAD Başkanı Ahmet Aydın, İşadamı İsmail Süleymanoğlu, İşadamı Orhan Yılmaz, İşadamı Osman Kiraz, SEMTEKS Yönetim Kurulu Başkanı Semra Kurt ve Mehmet Kurt ile çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum