Aksoy; Cumhur İttifakının Oy Kaygısı Var

Aksoy; Cumhur İttifakının Oy Kaygısı Var

Rızvan Aksoy; Beka Sorunu Yok, Cumhur İttifakın Güven ve Oy Kaybı Kaygısı var.

A+A-

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy 31 Mart Mahalli Yerel Seçimler kapsamın da İlçedeki Mahalle ziyaretlerinde Ozan ve Tosköy mahallesi seçmenleriyle" Bu Şehir Değişim İstiyor" sloganıyla tam destek ziyaretlerinde bulundu.
 
İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy Tosköy Mahallesi Seçmenleriyle buluştu.

İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Ozan ve Tosköy mahalledindeki seçmenleriyle destek ziyareti buluşmasında 31 Mart Mahalli Yerel seçimlere kendi imkanlarıyla yaptıklarının belirtti. 

Ama şu an iktidar belediyelerin seçimlere milletten aldıkları vergi paraları yani millettin öz parasını çarcur israf ederek har vurup harman savurarak harcıyorlar yani cepleriden bir kuruş bile çıkmıyor.Buda oluyor ki ortantısız güçle seçim çalışması yapıyorlar.Millettin parasıyla gövde gösterisi yapıyorlar. Yazık bu millet şu an ekonomi krizi iliklerine kadar hissederek yaşıyor ama iktidar belediyelerin seçimler de harcadıkları yine milletin parası.Artık sizi vergilerle soyanlara şımaranlara fırsat vermeyin, onlara tokat atma ve ders verme zamanı geldi geçiyor.

Ozan ve Tosköy mahallesi sizlere soruyor milli gelir kişi başına on bin lira olmuş diyorlar sizde o kadar geliriniz ve paranız var. Ben 4-5 iş yapmama rağmen öyle bir gelirim yok,ha onların fazlasıyla var.Onlar  ve yandaşları ekonomi krizi yaşamıyorlar. Bir eli yağda, bir eli balda hayat sürdürüyorlar.Şu an Ülke genelin de ilçemizdeki Esnafların durumu hiç de iç  açıcı değil, iş yapamadıkları günler gittikçe artıyor,iş yok ama vergileri dahil het şey artarak gidiyor artık bu yükü daha nereye kadar taşırlar bilmem.Tazmin yerlerini törenle gururla açar olduk. Bu milleti bu tazmin yerlerine muhtaç ettiler.

Ekonomiğin,Tarımın  ve Hayvancılığın durumu içler açısı eğer bunlarım hepsinden memnunsanız artık diyecek hiç bir şey.


Aksoy, AK Parti Milletten topladığı Vergi paralarını inanın ki yandaşlarıyla birlikte çarcur ediyorlar. Milletin parasını hep israf israf  israf ediyorlar, etmeye devam ediyorlar. Maalesef, AK Parti menfaat partisi oldu. Siz yaklaşamazsınız ama yandaşlar hep orda olmuş sizlerin vijdanlarınıza din ve duygu sömürüsüyle oylarınızı çalıyor sizleri büyük Yalanlarla kandırmaya devam ediyorlar.Burada işe gireniniz var mı hani sizi toz pembe yalanlarıyla biz sizin partiniziz sizleri düşünen partiyiz biz aileyiz diyorlar ama oylarınızı aldıktan sonra sizi hemen unutuyorlar.Burada genç kalmamış eğer 17 yıl içinde sizlere verdikleri sözleri tutsalardı gençlere ististam sağlasalardı bunları konuşmuyor olacaktık.

Aksoy, şimdi gelelim AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Ali Yıldırım'ım söylemlerine diyorki  İstanbul'daki HDP'nin oylarını talibim ve alabilirim diyor basında olmak üzere kimseden ses çıkarmıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ülke de Kriz Yok bunlar uydurmaca, ama bakıyorsun AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım şu an Ülkemizde hissedilir şekilde kriz var diyor.Bu nasıl çelişki anlamak çok güç resmen milletin aklıyla dalga geçiyorlar.Ama bilinen ve  gerçek olan ise onların hissetmediği ama Milletin iliklerine kadar krizi hissetiği dönemdeyiz.


Aksoy, benim Bafra'da rakibi AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı değil rakibim Cumhurbaşkanı.Neden mi inanın ki Seçim arabalarında,pankartlarda ,bilportlarda ve afişlerde kendi resimleri değil sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini kullanıyorlar. Yani buda oluyorki geçmiş seçimler de olduğu gibi bu seçimlerde de  onun gölgesinde bu seçime girerek yüzlü yüzlü utanmadan arlanmadan  seçmenlerden oy istiyorlar.

Ama biz kendimizin resimlerini kullanıyoruz çünkü bu sadece Mahalli Yerel seçim yani Belediye başkanlığı seçimi Cumhurbaşkanı seçimi değil.On yüzden sizlerin karşısına başkaların arkasına sığınarak çıkmadık, yüzümüzün akıyla karşına belediye başkan adayı olarak çıktık. Onlar güçü Cumhurbaşkanından alıyorlar, biz ise sizden milletten alıyoruz.
Aksoy, Kapımız ve Gönlümüzü sizlere sonuna kadar açtık.Bu şehir değişim istiyor sloganıyla ekonomisi, tarımı,hayvancılığı ve tarihi kültürünü canlandırıp faaliyete geçirdiğiğimiz zaman bu şehir her mahallesi ile canlanmış olacak. O yüzden sizden oy değil tüm gücünüz varlığınızla sandıkta destek istiyoruz.

Hadi Bafram göster gücünü 31 Mart Mahalli Yerel seçimlerde mühürü İyi Parti Bafra Belediye Başkan Adayı olan Rızvan Aksoy kardeşinize verin TÜRKİYEM  ve Bafram İYİ Olcak.

Ozan ve Tosköy Mahallesi Seçmenlerine destek ziyaretin de İyi Parti Bafra ilçe  Başkanı Aydoğan Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Partiler katıldı.

 
Aksoy, bizim beka sorunumuz yok, güven sorunumuz ve Cumhur İttifakın oy sorunu var.O yüzdendir ki bu senaryoları meydanlara söylüyor.

Tosköy Mahallesi'nde Rızvan Aksoy Rüzgarı Esti

rizvan-aksoy.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.