AKP İLÇE BAŞKANI TUNCAY YURDUSEVEN KÖY ZİYARETİ

AKP İLÇE BAŞKANI TUNCAY YURDUSEVEN KÖY ZİYARETİ

Ak parti Bafra ilçe başkanı Tuncay Yurduseven Kuşlağan ve Kozağzı köylerinde yağış nedeniyle meydana gelen hasar tespiti için incelemelerde bulundu.

A+A-

Ak parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven beraberinde, Bafra Özel İdare müdürü Yakup Tulum, Bafra ilçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık müdürü Ahmet Dursun,  Ak parti il genel meclis üyesi Faruk Ayran ve beraberlerindeki heyet ile birlikte köylerde incelemelerde bulundu.

Yağışlar nedeniyle zarar gören köylülerin sıkıntılarını çözüme ulaştırmak amaçlı en çok zarar gören köyler olan Kuşlağan ve Kozağzı köylerinde incelemelerde bulunan Yurduseven, “Yağışların etkisi ile köy yollarımızda heyelan meydana gelmiş ve ulaşımda sorun yaşanmaktadır.  Tepelerden biriken suların köydeki dereleri dolup taşırdığını ve köylümüze zarar verdiğini yerinde gördük. Buralarda yaptığımız tespitler sonucunda biran önce gerekli önlemleri alıp düzeltmelere başlayacağız.  Gördüğümüz tabloda köylerimizdeki dere yatakları yetersiz kalmış,  bu durumda dere yatakları ile alakalı bir çalışma yapılabilir. Amacımız sıkıntıları biran önce çözüme ulaştırmaktır.’dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.