AKLI DEHA ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ BAFRA DA AÇILDI

AKLI DEHA ZEKA OYUNLARI ATÖLYESİ BAFRA DA AÇILDI

Samsun Bafra İlçesinde, Aklı Deha Zeka Oyunları Atölyesi İsmet Paşa Mahallesi Gençler sokak Okur Apartmanı no 37 hizmete girdi.

A+A-

Bafra Aklı Deha Zeka Oyunları Atölyesi sorumluları Seyyar Tonbul ve Aysen Okur,3 Eğitmenle ile  4-16 yaş gurubu Çocuklarımıza  hafta da 2.saat Eğitim vermeye başladık.Slogonumuzda Pırlanta olan çocuklarımızı en güzel şekilde Hayata hazırlamaktır.


Belinay Çocuk Yuvası 2008 yılında Bafra da Eğitim ve Öğretım yılına başlamıştır.Kuruluş amacımız Peygamber Efendımız Hz. Muhammet (s.a.v) buyurdugu gibi "Çocuklarınıza Allah ,Peygamber ,Ehli Beyt sevgisini ve Kur anı Kerim Tilavetini öğretiniz". 
Bilmelisiniz ki bu öğretim ve sevgi çocuğumuza bırakacağımız en güzel mirastır .Onu hem dünya ,hem ahiret saadetine eriştirçek terbiye ancak din eğitimindedir.Gayemiz bu inança sahip islam terbiyesiyle yetiştirilmiş gençlerdir .Çocuklarımızın geleçekte ne olacaklarını ,okudukları, seyrettikleri ve birlikte oldukları insanlar belirleyecektir.Çocuklarımızla olan birlikteligimizi daha geniş bir sahaya  yaymak onların bütün ihtiyaçlarına cevap vermekle ancak mümkün olabilmektedir.

Aklı Deha Zeka Oyunları Atölyemizi bu amaçla kurduk.Çünkü  oyun çocukların en doğal öğrenme ve oynama aracıdır.Sosyal hayatı tanıma ve uyumda en önemli etkendir.Oyunla empati ,Diyalog,Sabırlı olma,Fark etme,Akıl yürütme,Sorun çözme gibi gerçek hayatta karşısına çıkabilecek problemleri çözebilme kabiliyetini geliştirmektedir.Atölyemizdeki Zeka oyunlarımızla dikkat,Üretkenlik,Ayirt etme,konsantrasyon,düşünme,görsel algi,mantik yürütme ,hafiza geliştirme,kabiliyetlerini keşf etmek,zeka potansiyellerini tanıma ve geliştirmeyi sağlamaktadır.
Unutmayalım ki Deha imkansIzda mümkünü görebilmektir.Gemileri karadan yürütebilecegini düşünnmek "Mehmetlerden birini Fatih yapmaktır"
Bizim için her bir çocuk bir Fatih, bir Yavuz,bir Mimar Sinan kadar özeldir .
Tesfik ve istiyaklarinizla gelecegi aydınlatmak isteriz . 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.