Akın;Sağlık Çalışanlarına yapılan saldırıları kınadı

Akın;Sağlık Çalışanlarına yapılan saldırıları kınadı

Akın;Sağlık Çalışanlarına yapılan saldırıları kınadı

A+A-

 29 Mayıs 2015 günü  Dr. Kamil Furtun'un  bir meczubun saçma sebepler ileri sürerek, görevi başında şehit etmesi üzerinden 5 ay bile geçmeden, 19 Kasım 2015 günü bir kadın meslektaşımız yine kendini bilmez birinin menfur saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Daha acımız taze iken bir meslektaşımızı daha kaybetmenin derin üzüntüsü  içerisindeyiz. 

    Saldırı sonucu kaybettiğimiz Dr. Aynur Dağdemir, tüm arkadaşları tarafından sevilen, yaptırdığı doğum ve tedavilerle bir çok ailenin sevincine vesile olmuş örnek bir meslektaşımızdı.

     Bir kez daha tüm Samsun halkını sağlık çalışanlarına, doktorlarına, sahip çıkmaya, yitirilen değerler içinbu menfur saldırılar karşısında, bizlerle beraber dim dik durmaya davet ediyoruz. 

    Bu saldırıları kınıyor, lanetliyoruz. İnsani yönden çok değerli doktorlarımızı, çok basit sebeplerle kaybettiğimizin bilinmesini istiyoruz. 

   Savaşlarda dahi dokunulmazlığına saygı duyulurken, sağlıkçılara yapılan saldırıların bu acı olayla son bulmasını temenni ediyor, Dr. Aynur Dağdemir'e Allah'tan rahmet, çok değerli eşi,hocamız; Prof. Dr. Ayhan Dağdemir'e, kederli çocuklarına ve sağlık camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.  

 

aytac-akin-002.JPGaytac-akin-003.JPGaytac-akin-004.JPGaytac-akin-005.JPGaytac-akin-006.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.