AKDAĞ ŞENLİKLERİNİN İLK GÜNÜ HALK OYUNLARI VE KONSER İLE BAŞLADI

AKDAĞ ŞENLİKLERİNİN İLK GÜNÜ HALK OYUNLARI VE KONSER İLE BAŞLADI

Ladik Belediyesi’nin 21.Geleneksel Akdağ Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlendiği şenliklerinin ilk gününde, Azerbaycan Halk Oyunları gösterisi ve Samsunlu Ses Sanatçısı Osman Öztekin’in rüzgarı esti.

A+A-

Güreşler, konserler ve sünnet şöleni gibi etkinlikleri vatandaşlarla buluşturan Ladik Belediyesi, şenlikleri start verdi. Festivalin ilk gününde Azerbaycan Halk Oyunları Dans Grubu muhteşem performansları ile izleyenleri şenlendirirken ses sanatçısı Osman Öztekin ise müzik ziyafeti vererek kulakların pasını sildi.

Halkla iç içe olup, konseri ayakta izleyicilerin arasında takip eden Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, şenlik coşkusunun tüm kenti sardığını ifade ederek Ladik’e eğlence dolu unutulmaz bir hafta yaşatacaklarını söyledi.

Gün boyu Ladik Er Meydanı’nda pehlivanların kıran kırana mücadelelerinin güreş severlerle buluşacağı Akdağ Şenlikleri’nin ikinci gününün finalinde ise, ünlü şarkıcı Murat Başaran’ın da yer aldığı Aslı Kökçe, Betül Çağlar ve Murat ateş gibi ses sanatçılarıyla ilçe meydanında saat 21:00’da büyük bir konser gerçekleştirecek.

akdag-senliklerinin-ilk-gunu-halk-oyunlari-ve-konser-ile-basladi.JPGakdag-senliklerinin-ilk-gunu-halk-oyunlari-ve-konser-ile-basladi-001.JPGakdag-senliklerinin-ilk-gunu-halk-oyunlari-ve-konser-ile-basladi-002.JPGakdag-senliklerinin-ilk-gunu-halk-oyunlari-ve-konser-ile-basladi-003.JPGakdag-senliklerinin-ilk-gunu-halk-oyunlari-ve-konser-ile-basladi-004.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.