Akbulut, ‘’Türk toplumunda kadının yeri ve önemi büyüktür’’

Akbulut, ‘’Türk toplumunda kadının yeri ve önemi büyüktür’’

CHP Bafra Belediye Meclis Üyes, Erhan Akbulut, Kadın kolları ile bir araya gelerek, ‘’Yapılacak Olan Seçimde Kahraman Türk Kadınlarının Rolü Büyük Olacaktır’ dedi.

A+A-

CHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Erhan Akbulut Bafra'da bir restorantta CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, CHP Bafra Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri ile partiye en son üye olan kadın üyelere birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldi.

akbulut-turk-yoplumunda-kadinin-yeri-ve-onemi-buyuktur.jpg

Kahvaltı da bir konuşma yapan CHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Erhan Akbulut, " Saygıdeğer CHP Bafra İlçe Başkanım Vahit Perçin, CHP Kadın Kolları Başkanım, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok saygıdeğer hanımefendiler. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırmanızdan dolayı hepinize teşekkürlerimiz sunmak isterim.

Ben Bafra sebze halinde esnaflık yapıyorum. Haliyle üreticilerimizle daima beraberiz. Onların sıkıntılarını daha iyi anlayabiliyoruz. Bu seçimde de kadınlarımızın rolü büyük olacaktır. Kurtuluş savaşında ülkemizin zaferlere erişip kurtarılmasında büyük mücadele veren kahraman Türk kadınlarımız şimdi geldiğimiz şu andaki sistemde de, geldiğimiz noktada da  bizleri kurtaracak olan CHP’li aydın Türk kadınlarıdır. Biz kadınlarımıza, gençlerimize oldukça güveniyoruz.

akbulut-turk-yoplumunda-kadinin-yeri-ve-onemi-buyuktur-001.jpg

Değerli hanımefendiler,’’Türk toplumunda kadının saygın bir yeri vardır. Kurtuluş Savaşı yıllarında, erkeği cepheye giden Türk Kadını, çocuğunu yetiştirmiş ve evinin geçimini sağlamıştır. Hatta silâh ve cephane taşıyarak savaşa katılmıştır. Bu davranışı ile Türk Kadını, Türk toplumundaki önemli yerini bir defa daha ispat etmiştir.

Türk kadınının bu durumunu Atatürk şu sözü en güzel şekilde ifade eder: "Dünyada hiçbir milletin kadını, ben, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım, milletimi kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu Kadını kadar gayret gösterdim diyemez". Türk toplumunda ailenin, ailenin içinde de kadının yeri ve önemi büyüktür. Kadın ve erkeklere eşit, özgür ve dayanışmacı bir şekilde birlikte yaşayabilecekleri bir toplum düzeni sağlamak, CHP’nin yaklaşımının temelidir. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. İyi ki varsınız.’’dedi.

akbulut-turk-yoplumunda-kadinin-yeri-ve-onemi-buyuktur-002.jpg

CHP Bafra Kadın Kolları Başkanı Leyla Demir ve CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin ise birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kahvaltı programı anı fotosunun çekilmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.