Bafralılara Duygulu Anlar Yaşatan İlire Ismajli İpekli'den Mesaj

Bafra Kosovalılar Derneği'nin düzenlediği "2. Balkan Gecesi Halk Konseri" programında sahne alan İlire Ismajli İpekli, Bafra55.Net Haber'e özel açıklamalarda bulundu.

A+A-

Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) Başkanı Cem Dere ve yönetiminin düzenlemiş olduğu “2. Balkan Gecesi Halk Konseri” programı, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Konserde söylediği birbirinden duygulu şarkı ve türkülerle Bafra 15 Temmuz Demokrasi Meydanını dolduran binlerce kişiye duygulu anlar yaşatan Balkan Müziğinin güçlü sesi İlire Ismajli İpekli, Bafra55.Net Haber mikrofonlarına özel açıklama yaptı.

Konser sonrası Bafra Öğretmenevinde Bafra55.Net Haber mikrofonlarına özel açıklama yapan İlire Ismajli İpekli, ilk olarak Bafra ve bölge halkına konserde kendilerine gösterdikleri büyük teveccühten dolayı saygı ve sevgilerini sundu. Konseri düzenleyen Bafra Kosovalılar Derneği (KOSDER) Başkanı Cem Dere ve yönetimine, katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Balkan Müziğinin güçlü sesi İlire Ismajli İpekli, yaptığı çalışmalardan ve konserlerinden bilgiler aktardı. İlire Ismajli İpekli, "Bafra halkının gösterdiği ilgiden çok memnunum. Bu tür etkinlikler, kültürlerarası bağı güçlendirmek için çok önemli. Bafra'da sahne almak benim için büyük bir onur." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler