AK PARTİ'NİN BÜYÜK AİLESİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU

AK PARTİ'NİN BÜYÜK AİLESİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU

AK Parti Samsun ailesi İl Seçim Koordinasyon Merkezi önünde gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi.

A+A-

Yüzlerce teşkilat üyesi ve vatandaşın katıldığı bayramlaşma merasiminde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili ve yeniden Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, Milletvekili Hasan Basri Kurt,  Milletvekili ve yeniden Milletvekili adayları Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Milletvekili adayları Yusuf Ziya Yılmaz, Bekir Keleş, Elif Coşkun Bilgin, Caner Göktepe, Muhammet Yasir Okudan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti İl Başkanı Av. Hakan Karaduman vatandaşa seslendi. 

Konuşmasında ikinci bayramı 24 Haziran akşamı yaşayacaklarının altını çizen AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, "Gecesini gündüzüne katarak bugün dahi evlerinde çocuklarıyla, eşleriyle, aileleriye bayramlaşmadan bu programa katılan değerli teşkilat mensubu kardeşlerime, ağabeylerime çok teşekkür ediyor, bayramlarını tebrik ediyorum. İnşallah ikinci bayramımızı 24 Haziran akşamında birlikte kutlayacağız" dedi.  

"BİZ KOSKOCAMAN BİR AİLEYİZ"

24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, "Bugün bayramımızı buruk geçiriyoruz, çünkü dün acı bir haber aldık. Bizim bayramımıza gölge düşürmek istiyorlar ama bunu hiçbir zaman başaramayacaklar. Terörün her türlüsüne ve terörden beslenen her unsurla olan mücadelemize devam edeceğiz. Zaten AK Parti olarak canla başla sahada çalışmamızın, memleketimizin dört köşesinde alın teri dökmemizin, vatandaşlarımızla göz göze iletişim kurmamızın, 24 Haziran seçimlerin önemini anlatmamızın bu yaşananlara dur demek için çok büyük bir anlamı var. O yüzden biz inanıyoruz ki, 16 Nisanda vermiş olduğumuz kararı tescilleyecek olan 24 haziran seçimleri ile birlikte Türkiyenin hem kendi sınırları içerisinde hem sınır ötesindeki mücadelesi daha da güçlenerek devam edecek" diye konuştu. 

AK Partinin koskocaman bir aile olduğunu ifade eden Karaaslan, "Bu bayramlaşmının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sahada daha yapacak çok işimiz var. Vakit Çalışma Vakti, Vakit Samsun Vakti, Vakit Türkiye Vakti. Bayramınız mübarek olsun" dedi. 

İŞTE BAYRAM, O ZAMAN BAYRAM OLACAK"

Bu bayramı yüreklerinde iki burukluk ile geçirdiklerini ifade eden Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, "Öncelikle bayramınızı tebrik ediyorum. Müslümanlar bir ay boyunca oruçlarını tuttu ve bayramı hak etti. Lakin yapmış olduğumuz bayram buruk bir bayramdır. Yüreğimizde iki nedenle burukluk var. Seçime 10 gün kala Suruç'ta yaşanan hadise bizi yürekten üzdü. Bir diğer ezikliğimiz ise son dönemlerde bayramlarımız büyük bir teesür içerisinde kutlamak zorunda kalıyoruz. İslam coğrafyasında zulüm devam ediyor. Kan ve göz yaşı dinmiyor. Kudüs'te Bağdat'ta, Şam'da Halep'te ve diğer mazlum coğrafyalarda bayram yapıldığında işte bayram o zaman bayram olacak. İşte bunun olabilmesi için Türkiye'nin güçlü Türkiye olarak daha da güçlenmesi ve gelişmesi gerekiyor. Türkiye'nin güçlenmesi için Ramazan Bayramı'nın ardından 24 Haziranda bir demokrasi bayramı yaşayacağız. İnşallah milletimizin güçlü iradesiyle oluşacak olan Güçlü Başkan Güçlü Mecliş Güçlü Türkiye bayramını şimdiden tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Bayramlaşma programında Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletkvekilleri ve Milletvekili adayları da selamlama konuşması gerçekleştirdiler. 

Konuşmaların ardından İl Seçim Koordinasyon Merkezi'nin önünde bayramlaşma gerçekleştirildi. Bayramlaşmanın ardından Milletvekillleri ve Milletvekili adayları bayramlaşma ziyaretleri için ilçelere gittiler. 

1ak-partinin-buyuk-ailesi-bayramlasma-programinda-bulustu1.jpgak-partinin-buyuk-ailesi-bayramlasma-programinda-bulustu13.jpgak-partinin-buyuk-ailesi-bayramlasma-programinda-bulustu15.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.