AK PARTİLİLER DELEGE SEÇİMİ  İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİ

AK PARTİLİLER DELEGE SEÇİMİ İÇİN SANDIK BAŞINA GİTTİ

5. Olağan Kongre süreci kapsamında Bafra İlçesi'nde AK Partili üyeler mahalle delege seçimleri için sandık başına gitti.

A+A-

Bafra İlçesi AK Parti Mahalle Delege Seçimleri Öğretmenevi Toplantı salonunda yapıldı. Gerçekleşen seçime AK Parti Samsun İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İlçe Koondinatörleri Birol Şen, Ümit Seven ve Refik Çıkrık'ta katıldı.
Seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek oyunu kullanan Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, "Bugün ve yarın olmak üzere iki gün sürecek olan mahalle delege seçimlerimizde ilçemizde bulunan 140 mahalle için delege seçimleri yapılacaktır" dedi.

Süreç hakkında bilgiler veren İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel ise, "Eski, yeni demeden, ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak gerçekleştirdiğimiz mahalle delege seçimlerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. AK Parti, ‘insan’ merkezli siyasi bir partidir. En üstün hizmetin, insana hizmet olduğuna inanır. İnsanın mutluluğu, huzuru, güveni ve sağlığı çalışmalarımızın hedefini teşkil eder. Bizde çalışmalarımızı bu anlayış üzerine sürdürüyoruz, sizlerle birlikte de sürdürmeye devam edeceğiz. Bu anlamda mahalle delege seçimlerimizin partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

img_2951.jpgimg_2956.jpgimg_2962.jpgimg_2971.jpgimg_2977.jpgimg_2994.jpgimg_2998.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.