AK PARTİ’Lİ DEMİR: “2023 VİZYONUNA EMİN ADIMLARA YÜRÜYORUZ”

AK PARTİ’Lİ DEMİR: “2023 VİZYONUNA EMİN ADIMLARA YÜRÜYORUZ”

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Bafra ilçesinde partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma merasimine katıldı.

A+A-

AK Parti Bafra İlçe Binası'nda düzenlenen bayramlaşma törenine eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in yanı sıra Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve partililer katıldı.
AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurdusenen ve Belediye Başkanı Zihni Şahin’in konuşmasının ardından Milletvekili Demir partilileri ve seçmenleriyle vedalaştı. Demir, “Bu Bayram Bafra’da bana bir dönüm noktası gibi geliyor. Toplum psikolojisini Bafra’nın da atmosferini en iyi bilenlerden olduğumu düşünüyorum. Burada ki kalabalıkta birlik ve beraberliği görüyorum. Son dönemimiz olmasının katkısı var mı onu da bilmiyorum. Ama bu işin Bafra ve Samsun için güzelliklere vesile olacağını düşünüyorum. Merkezi hükümetimizin de bütün dikkati Samsun’un üzerindeyken çok daha hayırlı gelişmelere vesile olacak 2023 vizyonuna emin asımlara yürüyoruz. Bundan taviz yok” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.