AK Parti’li Aday, HDP İl Teşkilatını İstifaya Çağırdı

AK Parti’li Aday, HDP İl Teşkilatını İstifaya Çağırdı

AK Parti’li Aday, HDP İl Teşkilatını İstifaya Çağırdı

A+A-

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Dr. Hasan Özgür Özen, HDP Zonguldak İl Teşkilatını istifaya çağırarak, “Bu kadar acılar yaşanırken ve şehrimize gelen acı şehit haberleri varken, buna sebep olan bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu saklama gereği bile duymayan HDP Zonguldak İl Başkanı ve il teşkilatı halen koltuklarında nasıl huzurlu bir şekilde oturuyorlar?” dedi.
AK Parti 26. Dönem Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı için TBMM Strateji Bürosu’ndaki görevinden istifa eden Dr. Hasan Özgür Özen, HDP Zonguldak İl Teşkilatını istifaya çağırdı. HDP’ye ağır eleştirilerde bulunan Özen, "İnsanlıkla hiçbir alakası olmayan, hak aramayla alakasız ve sonuca ulaşamayacak bölücü amaçlar için gerçekleştirilen terör olayları artık canımıza tak etmiş durumda" dedi. Bitmek bilmeyen şehit haberlerinin tüm ülkemizi ve vatandaşlarımızı yakından etkilediğini belirten Dr. Özen, "Son dönemde yaşanan terör olayları ve gelen şehit cenazeleri özellikle Zonguldak’ımızın sabrını iyice taşırdı" diye konuştu.
Dr. Özen açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Zonguldak halkı bugün yine bir şehit acısıyla sarsılmış durumda. Yıllarda ülkemizin enerji ihtiyacını karşılama pahasına yerin metrelerce altında kömür çıkarmak için verdiğimiz yüzlerce maden şehitlerimizden sonra terör olayları sonucunda Zonguldak’ımıza gelen şehit haberleri artık karaelmasın sadece kara acılarla anılan bir şehir olmasına sebep oldu. Bu haberler tüm Zonguldak’ımızın moralini bozarak artık şehirde yaşayan insanımızın, psikolojik olarak destek görmesi gerekecek durumları yaşamak üzereyiz. Bu kadar acılar yaşanırken ve şehrimize gelen acı şehit haberleri varken, buna sebep olan bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu saklama gereği bile duymayan HDP Zonguldak İl Başkanı ve il teşkilatı halen koltuklarında nasıl huzurlu bir şekilde oturuyorlar? Onu merak ediyorum. Zonguldak’ın ekmeğini yiyen, bu şehirde yaşayan, yıllarca acılar çekmiş halkımızla iç içe yaşayan bu kişilerin en ufak bir vicdanları varsa o koltuklarından biran önce ayrılmaları en doğrusu olacaktır. HDP Zonguldak il yönetimini komple istifaya davet ediyorum. Onların bu tepkisi ile belki de diğer illerimizde yaşanacak toplu istifalar terör örgütünün gücünü azaltacak ve halkımıza yapılacak en büyük hizmetlerden biri olacaktır. HDP sempatizanı partililer eğer siyasetlerine devam etmek istiyorlarsa bölücü örgüt PKK vesayetinden tamamen arınmış bir siyasi partide siyasetlerine devam etmelidirler.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.