AK PARTİ’DEN “MİTİNG” AÇIKLAMASI

AK PARTİ’DEN “MİTİNG” AÇIKLAMASI

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, bazı art niyetli kişiler tarafından sosyal medya da ve dışarıda yayılmak istenilen

A+A-

“Milli Mücadeleden, Milli İradeye Saygı Samsun” mitinginin günü konusundaki iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. 
İl Başkanı Fuat Köktaş yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi: "17 Haziran Pazartesi günü yapmış olduğumuz basın açıklaması ile ilan etmiş olduğumuz 'Milli Mücadeleden, Milli İradeye Samsun' mitingini 22 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacağını Samsunlu hemşerilerimize ilan ettik. Bu anlamda bazı art niyetli çevrelerde, özellikle hava muhalefetini öne sürerek yapılamayacağını, bazı çevreler tarafından ise 23 Haziran Pazar günü yapılacağı iddia edilmektedir. Bu spekülasyonlar Samsun’da sosyal medya üzerinden yayılmaya gayret gösterilmektedir. Tekrar hatırlatmak istiyorum, bizim mitingimiz ilan ettiğimiz gibi 22 Haziran Cumartesi saat 17.00’de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecektir. Bunun dışında sağduyulu vatandaşlarımızın başka sözlere inanmamasını, itibar etmemesini, bu sözlere kulak kabartmamasını rica ediyorum. Tüm Samsunlu hemşerilerimiz de Başbakanıyla Cumhuriyet Meydanı'nda buluşacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum