Bafra AK Parti İlçe Teşkilatından Kan Kampanyasına Destek

Bafra AK Parti İlçe Teşkilatından Kan Kampanyasına Destek

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında AK Parti İlçe Başkanlığı Parti Önünde Mobil Kızılay kan aracına kan vererek destek oldu.

A+A-

Destek kampanyasına katılan partililer Ak Parti önünde bir araya geldi. Başvuru formlarının doldurmasından sonra partililer kan bağışında bulundu.


Etkinlikte konuşan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, "Kızılay Haftasında kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla destek verdiklerini aktardı. Sağlık alanında ülkede önemli yatırımlar yapıldığını anımsatan Semiz, parti Kadın Kollarımız, Gençlik kollarımız ve üyelerimiz ile kan bağışı yaparak katkı verdiklerini, kentteki tüm vatandaşları da kan vermeye davet ettiklerini ifade etti."

HEDEFİMİZ SAMSUN'DA İLK


Türk Kızılay Bafra ilçe Başkanı Ecz.Halim Tutku Demircan yaptığı açıklamada;” Göreve geldiğimizden bugüne kadar Bafra’da kan bağışı konusunda yoğun bir çalışma temposunda olduklarını. Okullarımızda başlattığımız kan bağışı kampanyamıza bugün AK Parti İlçe Teşkilatı ile devam ettik. Başkanımız İbrahim Semiz’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.

AMACIMIZ SAMSUNDA İLK SIRAYA GELMEK

Demircan, Amaçlarının Bafra’nın kan bağışı konusunda Samsun’da ilk sırayı alması ve Türkiye’de örnek olması gerektiğini vurgulayarak. Bu amaç ve gaye ile çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.

Kan bağışı programına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, daire amirleri ve çok sayıda partili katıldı.

ak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-2.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-3.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-4.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-5.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-6.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-7.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-8.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-9.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-10.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-11.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-12.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-13.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-14.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-15.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi-16.jpgak-parti-ve-kizilay-kan-bagisi1.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum