AK Parti’de Kurban Bayramı Coşkusu

AK Parti’de Kurban Bayramı Coşkusu

AK Parti Samsun Teşkilatı, İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programında bir araya geldi.

A+A-

KURBAN BAYRAMI COŞKUSU

AK Parti’de bayramlaşma heyecanı yaşandı. Bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma programına; AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Milletvekilleri; Sayın Ahmet Demircan, Sayın Fuat Köktaş, Sayın Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Demir ve geçmiş dönem Milletvekili Sayın Musa Uzunkaya’nın yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve yönetimi, İl Gençlik Kolları yönetimi, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı

.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Ersan Aksu, bayramların millet olarak dayanışmaya ve kaynaşmaya vesile olan özel günler olduğunu belirttiği açıklamasında; “Birlik ve beraberlik duyguları içerisinde idrak etme gayretinde olduğumuz Kurban Bayramamızın hepimiz için; Samsun için, Türkiye için ve tüm İslam Alemi için hayırlar getirmesini niyaz ediyoruz. Sizlerle böyle bir günde bir arada bulunmaktan ötürü son derece mutluyum. Her zaman dediğimiz gibi; ‘Biz büyük bir aileyiz.’ 14 Ağustos 2001’de siyaset sahnesine çıkan; 18 yaşına yeni girmiş, genç ve dinamik bir siyasi yapıyız. Ama aynı zamanda tecrübeli ve büyük bir aileyiz. Birlikte hareket etmeye, birlikte başarmaya ve milletimizle birlikte var olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

TÜM İLÇELERE KATILIM SAĞLANDI

Bayramlaşma programı, parti protokolünün konuşmalarıyla devam etti. Son bölümde ise tüm katılımcıların bayramlaşması ile sona erdi. Bayramlaşma sonrası ise milletvekilleri ve il yönetim kurulu üyelerinden oluşan çok sayıda heyet, Samsun’un tüm ilçelerindeki bayramlaşma programlarına katılım sağladı.

SİYASİ PARTİLERLE BAYRAMLAŞMA

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, Kurban Bayramı münasebetiyle siyasi partileri ziyaret ederek siyasi parti temsilcileri ile de bayramlaştı. Bu kapsamda, bayramın ikinci günü; Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Demokratik Sol Parti ve Demokrat Parti ziyaret edilirken, bayramın üçüncü günü ise Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisi’ne gidildi.
AK Parti’de Kurban Bayramı Coşkusu.

ak-partiden-chp-ziyareti.jpgak-partiden-iyi-partiye-ziyareti.jpgak-partiden-chp-ziyareti-001.jpgak-partiden-iyi-partiye-ziyareti-001.jpgak-partiden-mhpye-ziyaret-001.jpgak-partiden-spye-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.