Ak Parti yönetiminden Emniyete ziyaret

Ak Parti yönetiminden Emniyete ziyaret

AK Parti ve yönetimi Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit’i makamında ziyaret etti.

A+A-
AK Parti İlçe Başkanlığı, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit’i İstanbul’da gerçekleştirilen patlama da şehit edilen 44 şehidimiz için Bafra emniyetine taziye ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette konuşan Başkan Tuncay Yurduseven şunları dile getirdi, Ülkemizi yasa boğan bu hain saldırıda önce şehit kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hain saldırıda şehit edilen kardeşlerimizin acısı hiçbir zaman geçmeyecektir. Ama hiç kimse unutmasın ki ülkemizi bölmeye çalışan hainlere asla fırsat vermeyeceğiz dedi. Bafra Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etmemizdeki amacımızın polis teşkilatımızın her zaman yanında olacağımızı belirtmektir dedi.
 
Son olarak Başkan Yurduseven:  “15 Temmuzda ülkemizi işgal etmek, devletimizi parçalamak, demokrasiyi sona erdirmek isteyen FETÖ ihanet hareketini kahraman milletimiz ezip geçti. Bu tarihin içinde kim ihanet ettiyse cezasını her zaman bulmuştur ve bulacaktır diyerek sözlerine şu şekilde son verdi. Bu ihanetin içinde kim olursa olsun ister PKK, ister Daeş ister KCK, ister DHKPC ister PYD olsun Milletimize ihanet edenler cezasız kalmamıştır ve asla kalmayacaktır.  “Türkiye’nin yükselişini durdurmak, insanlarımızın huzur ve mutluluğunu engellemek, kardeşliğimizi bozmak isteyenler terör örgütlerinin kanlı elleriyle düzenledikleri, alçakça ve kalleşçe saldırılar yapmaktadırlar.  Türkiye’ye ihanet edenler ise cezalarını elbet çekecektir’ dedi.
ak-parti-yonetiminden-emniyete-ziyaret-bafra55.JPGak-parti-yonetiminden-emniyete-ziyaret-bafra55-001.JPGak-parti-yonetiminden-emniyete-ziyaret-bafra55-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.