Ak Parti Teşkilat üyeleri ile parti binasında  bir araya  geldi.

Ak Parti Teşkilat üyeleri ile parti binasında bir araya geldi.

Ak Parti Alaçam Belediyesinde birtakım ziyaretlerde bulundu.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem KARAASLAN, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ, Ak Parti İl Başkanı Sayın Muharrem GÖKSEL, Belediye Başkanımız Hadi UYAR, Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni ŞAHİN, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Sayın Ali ŞENGÜL, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri beraber İstanbulda askerliğini yaparken vefat eden Demircideresi nüfusuna kayıtlı er Serdar Cömert'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Vefat eden askerin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi ve onların acılarını paylaştı. 

  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem KARAASLAN, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yusuf Ziya YILMAZ, Ak Parti İl Başkanı Sayın Muharrem GÖKSEL, Belediye Başkanımız Hadi UYAR, Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni ŞAHİN, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Sayın Ali ŞENGÜL, Belediye Meclis Üyeleri,Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar ile Belediyemiz Anneler Parkı Sosyal Tesislerinde bir araya  gelindi.

Daha sonra  İlçemiz Toplu Mahalle  gidilerek engelli vatandaşımız Hasan GÜNAY'a , Sayın Çiğdem KARAASLAN tarafından akülü tekerlekli araç hediye edildi.

teskilat-1.jpgteskilat-2.jpgteskilat-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.