AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan Samsun’da Coşku İle Karşılandı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti SBB Başkan adayı olarak açıklanan Halit Doğan Samsun girişinde partililer tarafından coşku karşıladı. 

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti SBB Başkan adayı olarak açıklanan Halit Doğan Samsun girişinde partililer tarafından coşku karşıladı. 
Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mart'ta yapılacak mahalli idareler seçimi için açıkladığı 10 büyükşehir belediye başkan adayından biri olan Halit Doğan'ın Samsun’a  gelişi coşkuyla karşılandı.
Havza girişinde bir tesiste düzenlenen karşılama törenine Halit Doğan, seçim otobüsü üstünden yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkür etti.
Seçim otobüsünden indikten sonra vatandaşların büyük teveccühünü gören AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan’a Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ın oğlu Mustafa Kocabaş tarafından çiçek takdim edildi.
Doğan, "İnşallah gençliğimiz ile enerjimiz ile sizlerin bizlere verdiği bu güzel enerjiyle bu bayrağı daha da ileriye taşımanın kararlılığı ve azmi içerisinde olacağız. 7 gün 24 saat uyumadan gerekirse sokakta olarak, fakirin fukaranın, garibin kapısını çalmaktan ar etmeyeceğiz. Herkese eşit mesafede durarak inşallah Samsun'umuzu OSB'sinden turizmine, sporundan sanatına Türkiye'nin öncü şehirlerinden biri yapacağız." dedi.
Daha sonra kent girişinde de karşılanan Doğan, burada bir süre omuzlar üzerinde taşındıktan sonra kabalığa hitap etti.
Samsun'da tüm kesimlerin sorunlarını aşama aşama çözerek kenti daha ileriye taşımayı hedeflediklerini ifade eden Doğan, "Partili partisiz herkes 'Bizim Halit' diye bilir beni. Evin evladı gibi görür. İnşallah Samsun'da da 17 ilçesiyle beraber kimisinin kardeşi, kimisinin evladı, kimisinin abisi olarak şehrimize hep beraber hizmet edeceğiz." diye konuştu.
Doğan, Samsun'u kendisine vatan eden herkesi kucaklayacaklarını belirterek, "Kimseyi ayırt etmeyerek Samsunluluk ve Samsunculuk ruhunu yukarıya taşıyarak inşallah şehrimizi daha da ileriye götüreceğiz." ifadelerini kullandı.
Karşılama törenine Halit Doğan'ın ailesinin yanı sıra AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, sivil toplum örgütlerinden temsilciler, partililer ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti SBB Başkan adayı Halit Doğan daha sonra, AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş, Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse'nin katılımı ile İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. 
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Milletimizle birlikte büyük başarılara imza attık, birçok başarı hikayesi yazdık.Şimdi önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Yine ve yeniden bir başarı hikayesi yazacağız.Başta Büyükşehir olmak üzere Cumhur İttifakı olarak rekor oy oranları ile 18’de 18 yapmak için durmadan yorulmadan çalışacağız." dedi. 
AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Fuat Köktaş,"AK Parti'nin eskisi olmaz. Her zaman birileri bayrağı eline alarak daha büyük hedeflere doğru partimizi taşımış ve bundan sonra da bu bayrak yarışı aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir. AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar iktidardadır ve halkımıza hizmet için iktidarını sürdürmeye devam edecektir ."dedi. 
AK Parti SBB Başkan Adayı Halit Doğan ise,"Şehrimizde gerçekleştireceğimiz her hizmet tüm vatandaşlarımızın yüzü gülsün diye olacak.  Her başarının altında sizlerin imzası olacak. Samsunumuzu öncü şehir yapmak, dünya şehirleri arasına dahil etmek için her anımızı vakfedeceğiz. 7 gün, 24 saat çalışma prensibiyle, şehrimizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Yatırım alan, istihdam yaratan, üreten ve aynı zamanda şehrin tüm imkanlarını vatandaşıyla paylaşan bir şehir hedefliyoruz.
Yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde sonuçlanarak davamızın önderi, siyasi hareketimizin lideri, ülkemizin Cumhurbaşkanı tarafından Samsunumuza aday gösterildim. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı şehrimizde; açıklanan Büyükşehir Belediye Başkanları arasında en genç belediye başkanı adayı olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Gençliğimizin enerjisi, büyüklerimizin tecrübesi ile hemşehrilerimizle el ele vererek Samsunumuzu hep birlikte yöneteceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi hedefimiz en yüksek oranını almak. Bunun için canla başla çalışacağız.’’diyerek sözlerini tamamladı. 
MHP Samsun İl Başkan Vekili Aykut Çepni ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

erdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-10.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-9.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-8.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-7.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-6.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-5.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-4.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-3.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-2.jpgerdogan-samsun-buyuksehir-belediye-baskan-adayi-dogandan-rekor-oy-istedi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum