AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ AV.ORHAN KIRCALI SÖZÜNÜN ERİ OLDU

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ AV.ORHAN KIRCALI SÖZÜNÜN ERİ OLDU

Ak Parti Samsun Milletvekili seçilen Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarında söz verdiği konularda ilk günden itibaren gerçekleştirmeye başladı.

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ilk olarak Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığına gelerek Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven nezdine tüm teşkilata teşekkür etti. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’inde hazır bulunduğu toplantıda partide bulunan partililer ve vatandaşlar Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra Alaçam’a giden Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ve beraberinde bulunan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Başkan Yardımcısı İsmail Kurt ve Ak Parti Bafra İlçe Yönetimini,  Ak Parti Alaçam İlçe Başkanlığı önünde Alaçam Belediye Başkanı Ecz.Hadi Uyar, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Av.Ali Şengül, Ak Parti Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Ak Parti Alaçam Belediyesi Meclis Üyeleri, Ak Parti Alaçam ve Yakakent Kadın-Gençlik Kolları ve partililer tarafından davul zurna, meşaleler ve havai fişek gösterileri ile karşıladılar.

Alaçam’da seçim zafer şöleninde Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali Şengül, Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi Uyar, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı birer teşekkür konuşması yaptılar.

Alaçam programının ardından gelen davet üzerine Bafra İlçesine bağlı Bakırpınar Mahallesine giden Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı ve heyet Bakırpınar Mahalle Muhtarı Çetin Namlı ve mahalle sakinleri tarafından coşku ile karşılandı. Burada ise Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı birer konuşma yaparak teşekkür ederek verdikleri desteklerden dolayı Bakırpınar Mahallesindeki vatandaşlara şükranlarını sundular.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Her zaman Halkımızın içinde olacağız Meclis çalışmalarımız dışında ki günlerde teşkilatlarımıza gelecek ve hep birlikte halkımızı ziyaret edeceğiz. Ziyaretlerimize şimdiden başladık. İl başkanlığımızın organizesi ile ilçelerimizi ziyaret programı yapıldı. Şu ana kadar Vezirköprü, Ladik, Kavak, Asarcık, İlkadım, Bafra ilçelerimizi Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, İl Başkanımız Muharrem Göksel, Milletvekillerimiz Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, Kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız ile birlikte ziyaretler yaptık.  Tüm ilçelerimizi ziyaret edip teşekkür edeceğiz. AK Parti ailesi olarak İlk günkü aşkla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. 

bafra-orhan-kircali.jpgbafra-orhan-kircali-001.jpgbafra-orhan-kircali.JPGbafra-orhan-kircali-001.JPGbafra-orhan-kircali-002.JPGdscf7827.jpgbafra-orhan-kircali-003.JPGbafra-orhan-kircali-004.JPGbafra-orhan-kircali-005.JPGbafra-orhan-kircali-006.JPGbafra-orhan-kircali-006.JPGbafra-orhan-kircali-007.JPGbafra-orhan-kircali-002.jpgbafra-orhan-kircali-003.jpgbafra-orhan-kircali-008.JPGbafra-orhan-kircali-009.JPGbafra-orhan-kircali-010.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.