Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı: Hemşerilerime çok teşekkür ediyorum

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı: Hemşerilerime çok teşekkür ediyorum

Seçim çalışmalarının son gününde AK parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ında katıldı.

A+A-

Seçim çalışmalarının son gününde AK parti Samsun milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ında katıldığı Altınkaya Mahallesi ve en son olarak kendi mahallesi olan Mevlana Mahallesinde yaptığı muhteşem mitinglerden sonra güzel bir nezaket örneği göstererek hemşerilerine ve partisinin teşkilat kademelerine teşekkür etti. Bazı parti liderlerinin mitinglerinde bile olmayan muhteşem kalabalık dikkat çekti. AK Parti heyeti Altınkaya mitingi sırasında Bengü ve civar köyleri yardımlaşma ve kültür derneği ve başkanı Bekir Keskin’i ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı teşekkür açıklamasında şunları söyledi:  Öncelikle yarın yapılacak olan seçimlerin ülkemize, milletimize, Samsunumuza ve hepimize hayırlı olmasını yüce ALLAH’TAN niyaz ediyorum. Seçim çalışmaları sırasında bizleri işyerlerinde, evlerinde Pazar yerlerinde ve mahallelerinde ağırlayan 17 ilçemizle birlikte tüm Samsunlu saygıdeğer hemşerilerime, sivil toplum kuruluşlarımıza, derneklerimiz ve odalarımıza, muhtarlarımız ve azalarımıza, çalışmalarımızı halkımıza duyuran basın kuruluşlarımıza ve basın çalışmalarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımız sırasında bizlerle beraber olan emek veren il ve ilçe başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimize, Büyük şehir ve ilçe belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize il ve ilçe SKM başkanlarımız ile görevlilerine, kadın ve gençlik kolları il ve ilçe başkanlarımız ile yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, sandıklarda görev yapacak olan sandık kurulu üyelerimiz ve müşahitlerimize, üye ve delegelerimize, broşür ekiplerimize, basın, tanıtım ve sosyal medya görevlilerimize çok teşekkür ediyorum.  Bu çalışmalarımız sırasında sesli araçlarımız, konvoy, müzik, afiş ve poster asma gibi faaliyetlerimiz sırasında istemeden verdiğimiz rahatsızlıklar nedeniyle halkımızın gösterdiği anlayışa teşekkür ediyor ve özür diliyorum.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamaya şöyle devam etti:  Seçim çalışmalarımızı, ilkeli bir şekilde yaptık. Karalama, hakaret ve iftiralar içinde olmadık. kendimizi tanıtarak, partimizin yaptığı hizmetleri ve yapacaklarını anlatarak sürdürdük.  Halkımızdan destek rica ettik. Bunun karşılığını gördük. Hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Halkımızdan ricamız demokratik haklarını kullanarak sandığa gidip oylarını kullanmalarıdır. Katılımın yüksek olmasını halkımızdan rica ediyoruz. orhan-foto-2.jpgorhan-foto-3.jpgorhan-foto-4.jpgorhan-foto-5.jpgorhan-foto-6.jpgorhan-foto-7.jpgorhan-foto-8.jpgorhan-foto-9.jpgorhan-foto-10.jpgorhan-foto-11.jpgorhan-foto-13.jpgorhan-foto-14.jpgorhan-foto-15.jpgorhan-foto-16.jpgorhan-foto-17.jpgorhan-foto-18.jpgorhan-foto-19.jpgorhan-foto-20.jpgorhan-kircali-1.jpgorhfn-foto-12.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.