AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayları İçin E-Temayül Oylaması Yapıldı

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayları İçin E-Temayül Oylaması Yapıldı

Samsun'da 14 Mayıs seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı olan 89 isim için e- temayül yoklaması gerçekleştirildi.

A+A-

Samsun'da 14 Mayıs seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adayı olan 89 isim için e- temayül yoklaması gerçekleştirildi.
AK Parti Samsun İl Başkanlığınca, Milletvekili Genel Seçimi için partilerine başvuran aday adaylarına yönelik Samsun Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da dijital ortamda temayül yoklaması yapıldı. 
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve partililerin katılımıyla AK Parti Milletvekili Aday Adayı Temayül Yoklaması gerçekleştirildi. E-temayülde oylar klasik zarf ve pusula yerine bilgisayar ortamında elektronik olarak kullanıldı. Teşkilat mensupları, 89 aday adayı arasından milletvekili olmasını istediği 9 kişinin ismini seçti.
Temayül yoklamasında her kesimin yakın ilgisini gören AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak yaptığı açıklamada,’’AK Parti Samsun Milletvekilliği Aday Adaylığına başvuru yaptığım itibaren gerek şahsi, gerek sosyal medyadan, gerekse telefonlardan arayarak tebrik eden, hayırlı olsun temennilerini sunan herkese teşekkürlerimi sunmak isterim. Ayrıca Samsun Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşen E-Temayül Yoklamasında yoklama öncesi ve sonrası yakın ilgilerini esirgemeyen teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.
Milletvekilliği aday adaylığı için partimize yoğun bir teveccüh oldu. 89 adayımızın temayülünü gün içerisinde tamamlandı. Buradan çıkan sonuçlar, elektronik ortamda kullanıldığı için direkt genel merkezimiz tarafından değerlendirebileceklerdir. E-temayül yapıldığı için klasik temayüllere nazaran zarf, pusula gibi ürünler kullanmıyoruz. Kabinlerin içerisinde bilgisayarlarımız vasıtasıyla partililerimiz oy kullandılar. ‘’dedi.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonunda yapılan temayül yoklamasına milletvekili aday adayları ile birlikte İl-İlçe Yönetimleri, belediye başkanları, il-ilçe kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları katıldı.

ak-parti-samsun-milletvekili-aday-adaylari-icin-e-temayul-oylamasi-yapildi2.jpgak-parti-samsun-milletvekili-aday-adaylari-icin-e-temayul-oylamasi-yapildi4.jpgak-parti-samsun-milletvekili-aday-adaylari-icin-e-temayul-oylamasi-yapildi6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.