Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak Ak Parti 19 Mayıs  İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak Ak Parti 19 Mayıs  İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak , aday adaylığının açıklamasının ardından teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak , aday adaylığının açıklamasının ardından teşkilat ziyaretlerine devam ediyor.
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak Ak Parti 19 Mayıs  İlçe Başkanı Fatih Seven  ve yönetimini ziyaret ederek Aday Adaylığı ve yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ise AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak’a çalışmalarında ve aday adaylığı için hayırlı olsun temennisinde bulundu.
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muhammet Emin Albayrak ziyarette yaptığı açıklamada,’’ Bizim öncelikli hedefimiz liderimiz , Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yapmaktır. Meclis çoğunluğunu da Cumhur ittifakı olarak kazanacağımızdan en ufak bir kuşkumuz da yoktur. Her seçim kazanan bir iktidar olarak bu seçimlerde de yine kazanacağız yeniden kazanacağız. Buna kalben inanıyoruz. 
AK Parti'nin bir dava partisi olduğunu da belirtmek isterim. Bu kutlu dava da denizde bir damla olmak adına çok sevdiğim partimden Samsun Milletvekili aday adayı  oldum. 2023 seçimleri hem ülkemiz  hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde hepimize çok iş düşüyor. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin tüm Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunmak isterim. Samsun’a ve Samsunluya  hizmet için çıktığımız bu yolda tüm gönüllere dokunacağız. Seçimler Samsunumuza ve ülkemize hayırlar getirsin.’’diyerek sözlerini tamamladı.

ak-parti-samsun-milletvekili-aday-adayi-muhammet-emin-albayrak-19-mayis-ilce-baskanligini-ziyaret-etti2.pngak-parti-samsun-milletvekili-aday-adayi-muhammet-emin-albayrak-19-mayis-ilce-baskanligini-ziyaret-etti1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.