Ak Parti Samsun Milletvekili A.Adayı Tuncay Yurduseven’e Sevgi Seli

AK Parti Bafra önceki dönem ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven , İş insanı Tuncay Yurduseven Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili A. Adaylığını Bafra İlçe Başkanlığı önünde yapılan yoğun  katılımın olduğu bir törenle açıkladı.

A+A-

AK Parti Bafra önceki dönem ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven , İş insanı Tuncay Yurduseven Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili A. Adaylığını Bafra İlçe Başkanlığı önünde yapılan yoğun  katılımın olduğu bir törenle açıkladı.
AK Parti Bafra önceki dönem  İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven katılımın yoğun olduğu Milletvekili Aday Adaylık programında Aday Adaylığını AK Parti Bafra ilçe Teşkilatı binası önünde gerçekleştirdi.
14 Mayıs'ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için 28. dönem Adalet ve Kalkınma Parti Samsun Milletvekili A. Adaylığını açıklayan İş İnsanı Tuncay Yurduseven’i büyük bir kalabalık karşıladı.
Ak Parti Bafra İlçe binası önünde yapılan törende ilk olarak Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz bir konuşma yaparak seçim süreci hakkında ve Türkiye siyasi gündemi ile ilgili bilgiler aktardı.
Yoğun bir katılımın olduğu tanıtım toplantısında alkışlar arasında konuşmasına başlayan 14 Mayıs'ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için 28. dönem Adalet ve Kalkınma Parti Samsun Milletvekili A. Adaylığını açıklayan İş İnsanı Tuncay Yurduseven,’’ Sayın Belediye Başkanımız, ilçe başkanım, İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, Gençlik kolları başkanımız ve yönetimiz kurulu üyelerimiz, Mahalle başkanlarımız, Belediye başkan yardımcılarımız ve belediye meclis üyelerimiz  Muhtarlarımız, Sivil toplum kuruluşlarımızın çok değerli temsilcileri, Partimizin kuruluşunda bugüne her kademesinde görev yapmış teşkilat mensuplarımız Basınımızın değerli mensupları, Hanım efendiler, bey efendiler ve değerli hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Kutlu bir yolcuğun ilk adımını attığımız bugünde sizleri sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
 Kısa bir süre önce ülkemizin yasadığı asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum. Rabbim Milletimize bir daha böyle bir acıyı yaşatmasın. Kuruluşundan bugüne kadar, AK Parti teşkilatlarının her kademesinde onurla gururla hizmet ettim. Bugünde farklı bir kulvarda yine aynı amaç ve gayeyle sizlerin huzurundayım. Bizlere bugünleri gösterdiği için Rabbimize şükürler olsun. İlçe başkanlığı yaptığım 6 yılı aşkın sürede yerel seçimler, genel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi, halk oylaması hepsini beraber yasadık. Girdiğimiz her seçimde sizlerin de destekleriyle baframızda ve bölgemizde Türkiye ortalamasının hep üzerinde neticeler elde ettik. Sadece seçim dönemlerinde değil, seçim dönemleri dışında da sürekli hemşerilerimizin içinde bulunarak; sıkıntılarına sorunlarına çözümler üretip çare olmaya çalıştım. bölgemizde de olmasını arzu ettiğimiz hangi hizmet varsa burada da olması için gayret gösterdik ve güzel sonuçlar elde ettik. Siyasetteki bu tecrübemizi kullanarak doğup büyüdüğümüz, hatırlarımızı yaşadığımız ve geleceğe dair hayaller kurduğumuz şehrimizi daha yaşanabilir kılmak, evlatlarımıza ve gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakmak öncelikli sorumluluğumuzdur. Değerli hemşerilerim ak parti asaletini ,Anadolu irfanından istikametini edep ve erkandan gücünü ise milletin sinesinden ve iradesinden almaktadır. Türkiye AK Parti iktidarı ile çok önemli mesafeler katetmiştir. Bölgesel ve küresel düzeyde sözü dinlenen, takip eden değil takip edilen itibarlı ve kudretli bir Ülke konumuna gelmiştir.
Cumhurbaşkanımız Genel başkamız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 20 yıl dolu dolu icraat ve hizmet dönemi olmuştur. Ulaşımda, sağlıkta, sosyal politikalarda, dış politika alanında, gençlik  ve spor yatırımlarında,eğitimde enerjide, özelikle savunma sanayi başta olmak üzere teknolojik gelişmelerde hülasa insanımızın ihtiyacı olan her alanda bunları fazlasıyla müşahade etmekteyiz. Bugüne geldiğimizde 14 mayıs seçiminin önemini daha iyi görüyoruz.…

ak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-001.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-002.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-003.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-004.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-005.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-006.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-007.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-008.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-009.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-020.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-021.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-022.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-023.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-024.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-025.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-026.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-027.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-028.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-029.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-030.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-031.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-032.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-033.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-034.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-035.pngak-parti-samsun-milletvekili-a-adayi-tuncay-yurdusevene-sevgi-seli-036.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum