AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞINA TAŞ GİBİ ADAY

AK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞINA TAŞ GİBİ ADAY

Amacımız makam deil hizmetttir.

A+A-

 

Ak Parti Samsun İl Başkan Adayı ve Başkanlığına kesin gözüyle bakılan, İlçe Teşkilatlarına yaptığı gezilerde mütevazi kişiliği ile takdir gören, Ak Parti kurulduğu günden bugüne gece, gündüz demeden çalışan İnşaat Mühendisi İshak Taşçı ile Samsun’daki çalışma ofisinde Bafra Kızılırmak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdullah Özdemir ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

Taşçı ilk olarak, Ankara’dan onay alarak yola çıktığını söyleyerek, “Başbakanımız dur diyene kadar durmak yok, yola devam.” dedi.

Taşçı açıklamasına şöyle devam etti.

‘’5 Nisanda yapılan temayül yoklaması neticesinde büyük teveccüh gördüm. Temayülün ardından AK Parti Genel Merkezimiz tarafından, ‘çalışmalarına devam et’ onayı alarak Samsun’a döndüm. AK Parti İl Başkanlığı’na talibim. Görevin bana tevdi edilmesi durumunda tabandan tavana kadar herkesi kucaklayan dürüst bir yapı oluşturacağım. Basında çıkan haberler yanlış ve asılsızdır. Bu haberler menşei belli kişiler tarafından ortaya atılmaktadır. Gerçekle bağdaşmamaktadır. Delegeleri kontrol altına almak için böyle bir haber ortaya atılmıştır. “Genel Merkezimizin, ‘basında çıkan haberlere aldırmayın, çalışmalarınıza devam edin’ ifadesi çalışmalarımıza ilk günkü heyecan içerisinde devam ediyoruz.

 AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Yılmaz Tunç Bey de sürecin devam ettiğini söylüyor. Osman Çetinkaya’nın sadece bir tavsiye olduğunu da belirtmektedir. Biz de bunun üzerine ‘Başbakanımız dur diyene kadar durmak yok, yola devam’ sloganıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Netleşmiş kararın önümüzdeki süreçte belirleneceğini ifade eden Taşçı, “Asıl saha çalışmalarımızı o zaman yapacağız. Görevin tevdi edilmesi halinde çekişmelerden dolayı partimizin düşen ivmesine yeni projelerimizle hız kazandıracak ve ilk günkü duygu ve heyecanı bir daha yaşatacağız. Sorunsuz bir teşkilat oluşturarak, kardeşlik havasını herkese hissettirecek ve herkesin derdine derman olmak için elimizden geleni yapacağız.

Hizmetin kutsal olduğunu ifade eden Taşçı, “Biz hizmet için yarışıyoruz. Bunca emek ve çabamız Samsun ve İlçeleri içindir. Görev verilmesi durumunda ilçeler ile olan bağlantılarımızı koruyacak, sık sık İlçe Başkanlarımızın görüşlerine, fikirlerine başvuracak ve her şekilde ortak hareket edeceğiz. Amacımız makam değil, hizmettir. Biz istiyoruz ki, Samsun ve İlçelerimiz kazansın. Samsun İller sıralamasında Türkiye’de ilk 10’da olsun ve ilimiz ilçelerimize önderlik yapacak konumda olsun. Böylece hem ilimiz hem ilçelerimiz ‘durmak yok yola devam’ sloganıyla soluksuz ve ilk gün heyecanıyla ilerleyecek.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette ayrıca Bafra Kızılırmak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ferdi Ünlü, Samsun Atakum Esnaf Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Hasan Sayın hazır bulundu.

Haber:Abdullah Özdemir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.