AK PARTİ LADİK İLÇE TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ LADİK İLÇE TEŞKİLATI İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican’ın, AK Parti ailesi için Belediye Mavi Göl Tesisleri’nde verdiği iftar yemeğine; Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Düzgün, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Anıl Maden, Ak Partili

A+A-

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, davete icabet eden tüm Ladik Ak Parti ailesine teşekkür etti.

Teşkilatlardaki tüm görevlerin gelip geçici olduğunun altını çizen İlçe Başkanı Dirican, önemli olanın görev süresi boyunca yaptıkları hizmetler olduğunu ifade etti.

Dirican: “Bu büyük davanın bayrağını sizlerden teslim aldık. Bizler de buralarda emanetçiyiz günü geldiğinde bizden sonraki arkadaşlarımıza emaneti devredeceğiz. Görevler, makamlar gelip geçicidir. Önemli olan, hizmet süremiz boyunca yaptığımız çalışmalarımızdır. Büyük bir sorumluluk aldık. İnşallah bizlere güvenenlere mahcup olmayacağız. Bugün bu görev bizlere verildi ama sizlerin tecrübe ve bilgilerinizden her zaman faydalanmayı sürdüreceğiz. Hep beraber bu güzel şehrin daha başarılı, güçlü ve ileride olabilmesi için çalışacağız. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Mübarek Ramazan ayında Rabbim niyetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin” dedi.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ise iftar sofralarının birlik ve beraberliğin güzel bir örneği olduğunu ifade ederek, “Bizlerin bir araya gelmesine vesile olan ilçe başkanımıza çok teşekkür ederiz. Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’te, bizlerde Ak Parti ailesi olarak muhabbetimizi ve iftar soframızı paylaşarak, birlikteliğimizi perçinledik. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Ramazan ayının tüm hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Ladik Ak Parti ailesi, iftar yemeği sonrası yapılan duanın ardından çaylar eşliğinde bir süre sohbet ettiler.

iftar-yemegi.jpg

iftar-yemegi-1.jpgak-parti-iftar-yemegi.jpgiftar-yemegi-3-001.jpg

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.