AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN AŞURE İKRAMI

AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN AŞURE İKRAMI

Bafra Ak Parti Kadın Kolları Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure Dağıtımında Bulundu

A+A-
Atatürk Bulvarında bulunan Ak Parti Bafra İlçe Binası önünde yapılan aşure dağıtım törenine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk  ve kadın kolları yönetimi, üyeleri mahalle muhtarlar katıldı.
 
Ak Parti ilçe binası önünde gerçekleşen AŞURE dağıtımı ilk olarak Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ak Parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven yaptı. Daha sonra ise Kadın Kollarında görevli bayanlar tarafından özenle hazırlanan aşureler vatandaşlara ve esnaflara dağıtıldı.
Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nurten Öztürk,’’Muharrem Ayı dolayısıyla AK Parti Bafra Kadın Kolları olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure günü dolayısıyla yaklaşık beş bin kişiye aşure dağıttık. Birlik beraberlik adına güzel bir görüntü oldu. Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayının bütün İslam alemine. Bafra, Bölge halkına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." diye konuştu.
ak-parti-kadin-kollarindan-asure-ikrami5.jpgak-parti-kadin-kollarindan-asure-ikrami-7.jpgak-parti-kadin-kollarindan-asure-ikrami-6.jpgak-parti-kadin-kollarindan-asure-ikrami-4.jpgak-parti-kadin-kollarindan-asure-ikrami-8.jpgak-parti-kadin-kollarindan-asure-ikrami-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.