AK PARTİ KADIN KOLLARI AŞURE DAĞITTI

AK PARTİ KADIN KOLLARI AŞURE DAĞITTI

Bafra Ak Parti Kadın Kolları Muharrem Ayı Dolayısıyla Aşure Dağıtımında Bulundu

A+A-

Atatürk Bulvarında bulunan Ak Parti Bafra İlçe Binası önünde yapılan aşure dağıtım törenine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, eşi Şükriye Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Sebahat Kurt ve kadın kolları yönetimi, üyeleri, Ak Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayları Av.Ersan Oktaş, Halit Bakan, İrfan Karagöl, Şükrü Neiş, Yaşar Buharalıoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İk aşureyi ise dualarla Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Sebahat Kurt Bafra Belediye Başkanı Zihni şahin ve eşi Şükriye Şahin’e verdi.
Daha sonra ise Kadın Kollarında görevli bayanlar tarafından özenle hazırlanan aşureler vatandaşlara ve esnaflara dağıtıldı.
Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Sebahat Kurt,’’Muharrem Ayı dolayısıyla AK Parti Bafra Kadın Kolları olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure günü dolayısıyla yaklaşık beş bin kişiye aşure dağıttık. Birlik beraberlik adına güzel bir görüntü oldu. Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem ayının bütün İslam alemine ve Bafra,Bölge halkına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim." diye konuştu.

dscf8315.jpgdscf8316.jpgdscf8323.jpgdscf8324.jpgdscf8326.jpgdscf8327.jpgdscf8328.jpgdscf8329.jpgdscf8330.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.