AK PARTİ İKTİDARI ÜLKEYE UMUT GETİRDİ

AK PARTİ İKTİDARI ÜLKEYE UMUT GETİRDİ

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, AK Parti iktidarının ülkeye yeniden umut getirdiğini, yeni heyecan ile birlikte hayallerin gerçekleşmesini sağladığını söyledi.

A+A-

 

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, 19 Mayıs, ilçesi Yörükler Beldesi ve Dereköy beldesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Eren, AK Parti İl Yönetim Kurulu Birol Şen ve partililerin katıldığı gün boyu süren ilçe gezisini sürdüren Demir, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.  İlçe binasında parti üyeleriyle toplantı yaptıktan sonra Merkezde bulunan işyerlerine uğradı.

İlçenin kalkınması ve gelişmesi noktasında gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden Demir, hizmet seferberliğinin ilçe genelinde kendini gösterdiğini, süreç içerisin de vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak çalışmaların tamamlanacağını kaydetti.

AK Parti'nin ülkeye, vatandaşlara yeni bir umut, heyecan getirdiğini, hayallerin gerçekleşmesi için gerekli zemini hazırladığını ifade eden Milletvekili Demir, hizmet aşkıyla çalışan AK Parti kadrolarının, ülkenin yeniden şahlanmasını sağladığını söyledi. Büyük Türkiye için her alanda önemli yatırımların yapıldığını dile getiren Demir, "Vatandaşlarımız ortaya konulan hizmetlerin ne Kadar önemli olduğunu ve yaşamı ne kadar kolaylaştırdığını çok iyi görüyor. AK Parti'ye güven ve destek giderek artıyor. Önümüzdeki süreçte Türkiye'nin AK Parti'ye daha çok ihtiyacı var. Çünkü yapılacak çok iş, proje ve yatırım var" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.