AK Parti Havza İlçe Başkanlığında temayül öncesi toplantı

AK Parti Havza İlçe Başkanlığında temayül öncesi toplantı

AK Parti Havza İlçe Başkanlığında belediye başkan aday adaylarının katılımı ile bir toplantı düzenlendi.

A+A-

AK Parti Havza İlçe Başkanlığında belediye başkan aday adaylarının katılımı ile bir toplantı düzenlendi. AK Parti Havza İlçe Başkanı Kurkmazlı, “Hangi arkadaşımız aday gösterilirse hepimizin etrafında kenetleneceğinden, seçimi bir ve beraber geçireceğimizden şüphem yok” dedi.

AK Parti’de çarşamba günü sona eren belediye başkan aday adaylığı başvurularının ardından pazar günü temayül yoklaması yapılacak. AK Parti temayül yoklaması öncesi Havza AK Parti İlçe Başkanlığında AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı’nın başkanlığında belediye başkan aday adayları ile bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Belediye Başkan aday adayları Aydın Kaya, Kumru Çiçek Sarıoğlu, Hasan Kaya ve Sedat Karaçoban katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Belirlenecek aday arkasında teşkilatımız birlik ve beraberlik içinde olacak. AK Parti, hizmet ve eser siyasetinin biricik temsilcisidir. AK Parti, sen-ben kavgasının değil, millet sevdalılarının partisi olmuştur.” dedi.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkan aday adayı Aydın Kaya toplantının olumlu bir havada geçtiğini ifade ederek; “Temayül ilçemize olan borcumuzu ödemek için çıkmış olduğumuz yolda önemli bir aşama. Temayül ve aday belirleme süreçlerinin ardından birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız ve AK Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin yeni bir seçim zaferi içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.