Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’dan Bafra Çeltik Üreticilerine Müjde!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’dan Bafra Çeltik Üreticilerine Müjde!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ile yaptığı toplantı da Bafra Çeltik üreticilerinin su sıkıntısının çözülme kararı çıktı.

A+A-

Geçtiğimiz günlerde bir dizi inceleme ve toplantılar için Bafra’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetim kurulu ile çeltik ekimi yapılan mahallelerinin muhtarları ile yaklaşık 2 saat bir toplantı yapmışlardı.

Yapılan toplantıda en büyük problem su problemi idi.

Konu hakkında almış olduğu notlar ve dosyalar ile birlikte Ankara’ya giden ve burada yaptığı girişimler sonucu kısa zamanda 5 gün içerisinde çeltik eken ve su gelmeyen mahallelere barajın sularının salınarak buradaki çiftçilerimizin mağduriyeti giderileceği sözü ve müjdesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan tarafından Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner’e verildi.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Kızılırmak üzerinde bulunan Çetinkaya Köprüsünün altında taşların üzerinde yaptığı açıklamada,’’ Değerli çeltik üreticileri yapmış olduğumuz istişarelerle suların gelmediği köylerimize barajın suları salınarak buradaki çiftçilerimizin mağduriyeti giderilecektir.

Bu konuda büyük özveri gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’e, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a, Ak Parti Samsun İl Başkanı Av.Ersan Aksu’ya, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.ibrahim Semiz’e , Bafra Çeltik Komisyon Üyelerimize,  daire başkanlarımıza üreticilerimiz çiftçilerimiz ve Bafra Ziraat Odası Başkanlığı  adına en kalbi şükranlarımızı sunuyorum. 2021 yılı üretim sezonunun tarımın her alanında bereketli geçmesini dilerim.’’dedi.

cigdem-karaaslandan-bafra-celtik-ureticilerine-mujde.jpgcigdem-karaaslandan-bafra-celtik-ureticilerine-mujde-001.jpgcigdem-karaaslandan-bafra-celtik-ureticilerine-mujde-003.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.