Bafra Ak Parti Dayanışma Toplantısı

Bafra Ak Parti Dayanışma Toplantısı

Ak Parti 40. Dayanışma Toplantısı Bugün Öğretmen Evinde Gerçekleşti.

A+A-

öğretmen evinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Samsun İl Başkan Vekili Alaattin Bayrak,Ak Parti Teşkilatlatlardan Sorumlu il Başkan Yardımcısı Salih Çevik, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Ak Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları İlçe Yönetimi ve çok sayıda AK Parti üyesi vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “2012 yılı içerisinde Ak parti Bafra teşkilatına 8.188 üye kazandırdıklarını belirterek, her geçen gün çığ gibi büyümekteyiz.Bafra ilçe teşkilatı olarak mahalle, köy ve belde teşkilatlarımızın yönetimleri tam bu yöntemler ile düzenli olarak toplantılar gerçekleştirip kısa sürede sorunları çözüme ulaştırıyoruz. Ak Parti olarak Bafra ve bölgesine yapmış olduğumuz hizmetler ile Bafra günden güne gelişmektedir. Bafra doğalgazına kavuştu ve şuanda 6 mahallede 2250 abone 1800 gaz kullanıcısı mevcut, Bafra Devlet Hastanesi inşaatı bitmek üzere, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi, Kapalı Spor Salonu, Bahçeler mahallesi ilköğretim okulu inşaatları bitmek üzere. Projesi hazırlanan Bafra Gençlik Kültür merkezinin temeli çok yakında Sayın Bakanımız Suat Kılıç tarafından atılacaktır. Bir diğer husus Samsun Milletvekilimiz Sayın Ahmet Yeni’nin girişimleri sonucu 19 mayıs Bafra arası yol aydınlatması çalışmaları çok yakında başlayacaktır. Bu projeler yapımı devam edenler birde yapmış olduklarımız ve yapacaklarımız var. Bafra ve Bölge halkına daha iyi bir hizmet sunabilmek için teşkilatımıza yakışır bir Ak Parti İlçe Binası yeri tutuldu.

Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Sevenin konuşmasının ardından söz alan  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Yapılan hizmetleri en iyi şekilde öğrenip Ak partinin yerel ve genel iktidarına sahip çıkılması gerekiyor. Bizler göreve geldiğimizden beri göz boyamak insan kandırmak için hizmet yapmadık. Bafra’nın ihtiyaçlarına ve geleceğine yatırım olacak projelere imza attık. Amacımız Bafra Belediyesi ve Bafra’yı geleceğe hazırlamaktır. Önümüzdeki süreç içerisinde yapılan ve yapılacak olan hizmetler neticesinde Bafra modern bir kültür şehri haline geleceğini belirtti.Dünyada genelinde demokrasi ile yönetilen ülkeler içerisinde en güçlü halk desteğini alan ve sürekli arttıran teşkilatlanma yapısı ve kurumsal kimliği ile örnek teşkil eden 10 yıldır ülkemizde sayısız önemli hizmetler kazandıran tek parti ak partidir. Milletinden aldığı gücü yine milletine veren Ak Parti'dir. Diyen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise konuşmasında Bafra Belediyesinin 10 yılda yaptığı hizmetleri anlatarak verdikleri tüm sözleri gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.