Bafra AK Parti Danışma Meclis Toplantısı

Bafra AK Parti Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı 41. Daraltılmış Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı, Bafra Öğretmenevi’nde düzenlediği, 41. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi toplantısında yapılan çalışmaları ve projeleri masaya yatırdı. AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 2012 yılı içerisinde AK Parti Bafra Teşkilatı’na 8 bin 188 üye kazandırdıklarını belirterek, “Her geçen gün çığ gibi büyümekteyiz” dedi.
2013 yılının ilk ayında teşkilatlarına 430 tane yeni üye kazandırdıklarını belirten Yurduseven, “Bafra ilçe teşkilatı olarak mahalle, köy ve belde teşkilatlarımızın yönetimleri ile düzenli olarak toplantılar gerçekleştirip kısa sürede sorunları çözüme ulaştırıyoruz. AK Parti olarak Bafra ve bölgesine yapmış olduğumuz hizmetler ile Bafra günden güne gelişmektedir. Bafra doğalgazına kavuştu ve şuanda 6 mahallede 2 bin 250 abone 1800 gaz kullanıcısı mevcut, Bafra Devlet Hastanesi inşaatı bitmek üzere, Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi, Kapalı Spor Salonu, Bahçeler Mahallesi İlköğretim Okulu inşaatları bitmek üzere. Projesi hazırlanan Bafra Gençlik Kültür Merkezi’nin temeli çok yakında Bakanımız Suat Kılıç tarafından atılacak. Bafra ve bölge halkına daha iyi bir hizmet sunabilmek için teşkilatımıza yakışır bir AK Parti İlçe Binası yeri tutuldu. Bu binada yaklaşık 2 ay içerisinde hizmete girecek” diye konuştu.
Sırası ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Kurt, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri Bafra ve bölgesinde yaptıkları çalışmalar hakkında ve yapılması gerekenler konusunda toplantıya katılanlara ayrıntılı rapor sundular.

ŞAHİN: "GELECEĞE YATIRIM YAPTIK"
Bafra Belediyesi olarak, AK Parti ilçe teşkilatı ile birlik içerisinde çalıştıklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Samimi olarak, AK Parti’ye sahip çıkıyorsak, AK Parti’nin yerel ve genel iktidarına sahip çıkıyorsak, destek oluyorsak, yapılan hizmetleri de, en iyi şekilde öğrenmemiz ve öğrendiklerimizi vatandaşımızla paylaşmamız gerekiyor. Bizler göreve geldiğimizden beri göz boyamak insan kandırmak için hizmet yapmadık. Bafra’nın ihtiyaçlarına ve geleceğine yatırım olacak projelere imza attık. Amacımız Bafra Belediyesi ve Bafra’yı geleceğe hazırlamaktır. Önümüzdeki süreç içerisinde yapılan ve yapılacak olan hizmetler neticesinde Bafra modern bir kültür şehri haline gelecek” şeklinde konuştu.
AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Bafra Koordinatörü Mehmet Ali Erbir, “Bafra’da yapılması düşünülen, yapılan ve yapılacak olan proje değerlendirmelerinde il teşkilatımız çalışmaları takip ediyor. Bafra ölçeğinde olan gelişmeleri zaten bu toplantılar ve buna benzer irili ufaklı toplantılar vesilesi ile de, takip etme şansını yakalıyorsunuz” ifadelerini kullandı. 
Toplantıda ağırlıklı olarak Büyükşehir Yasası konusunda fikir alışverişi yapıldı.
Toplantıya Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün ve İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan da katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.