AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Samsun’un Bafra İlçesinde, Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda ‘’AK Parti Bafra İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’’ AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı'nın katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Danışma Kurulu Toplantısı, Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Ak Parti İlçe başkanı Av. İbrahim Semiz yaptı. Semiz konuşmasında, "Teşkilatların işi mahalle başkanlarının başarısıyla taçlanır. Eğer mahalle başkanlarınız güçlüyse ve koordineli çalışıyorsa teşkilatınız güçlü demektir." dedi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Seçim beyannamemizde neyi söylemişsek, ne demişsek onları yapmaya çalışıyoruz. İlk hedefimiz Orta Ölçekli bir sanayi sitesi kurmaktır. Bunun için gerekli girişimler yapılmış gerekli yer tahsisi yapılmıştır. Seçim kampanyamız boyunca biz Bafra halkına neyi vaat ettiysek hepsini yapmaya çalışıyoruz" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise, Medikal ve Sera OSB Hakkında bilgiler verecek, "Bafra ilçesinde samsun Bafra karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte samsun Bafra medikal İhtisas OSB 1. Etabı karma OSB ikinci etap Medikal OSB olarak 228 hektar alanda kurulmaktadır. Altyapısı hazır olan birinci etabın doğalgaz dağıtım hattı planlaması Bafra ilçesinde yetkili doğalgaz dağıtım şirketi AK mercan Delta doğalgaz dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılmıştır Bu amaçla 13 07 2018 tarihinde OSB yönetimi gene AK mercan Delta Şirketi arasında bir protokol imzalanmıştır. 018 yılında anılan OSB için 3947 metre 8 metreküp doğalgaz çelik boru hattı imalatı yapılan çalışmalara başlanmıştır 2019 yılında 3766 metre çelik boru hattı 4 metre 8 metre dağıtım planlaması yapılmıştır malzeme tedariki Ağustos ayında altyapısına çalışmaları eylül ekim kasım aylarında yapılarak Yılsonuna kadar Bafra karma ve Medikal İhtisas OSB doğalgaz kullanımında başlanması planlanmaktadır.
SB 12 etabı olan Medikal İhtisas OSB de ise çalışmaları halen devam etmekte olup parselasyon ve Yollar hizmeti açık değilmiş için içinde faaliyete geçmesi öngörülmektedir Samsun Bafra Aralık burması planlanmış altyapı ihalesi 2019 yılında yapılacağı için 20 yılında faaliyete geçeceği bilgisi alınmıştır" dedi.
Danışma kurulu toplantısına, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Samsun AK Parti İlçe Başkanı Av. Ersan Aksu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İLçe Başkanı Av. İbrahim Semiz partililer katıldı.

hamit-kilic-bafra-belediye-baskani.jpg

ak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-ersan-aksu-2.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-ersan-aksu.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-ibrahim-semiz.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-orhan-kircali.jpgak-parti-bafra-ilce-danisma-kurulu-toplantisi-yapildi-ak-parti-bafra.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.